ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 5 πανελλήνια μετάλλια στο 3ο κύπελλο Ακρόπολης Taekwon-Do

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 5 πανελλήνια μετάλλια στο 3ο κύπελλο Ακρόπολης Taekwon-Do

3ο ΚΥΠΕΛΛΟ  ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Taekwon-Do

Άλλη μια μοναδική αγωνιστική επιτυχία είχαν οι αθλητές – τριες μας οι οποίοι κατέκτησαν πέντε (5) πανελλήνια μετάλλια στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο.

Μετά από μια συναρπαστική και άριστα οργανωμένη διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤαεΚβοΝτο, ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια στις 15, 16 και 17 Ιουνίου 2018. Πρόκειται για μια πανελλήνια αθλητική διοργάνωση η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός έχοντας σαν αποτέλεσμα την αύξηση συμμετοχής των  αθλητών και αθλητριών φτάνοντας φέτος τους 1400.

Μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες είναι το κύριο γνώρισμα της διοργάνωσης, αναγνωρίζοντας έτσι ότι πρόκειται για το test event για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από μια τέτοια διοργάνωση δεν μπορούσε να λείψει ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος συμμετείχε με 7 αθλητές πετυχαίνοντας για ακόμη μια φορά σημαντικές επιτυχίες, με πέντε (5) πανελλήνιες διακρίσεις. 

Ένας από τους λίγους αθλητές που σταθερά βελτιώνουν την επίδοσή τους είναι και ο Χαράλαμπος ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ο οποίος έφτασε στον τελικό και κατέλαβε τη δεύτερη (2) θέση με ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Στο βάθρο των επιτυχιών για ακόμη μια φορά ο σταθερά ανερχόμενος Γιώργος ΞΕΝΙΚΑΣ ο οποίος έδειξε από τον πρώτο αγώνα ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μια πολύ δύσκολη κατηγορία των 63 κιλών εφήβων. Νίκη από χρυσάφι ο τελευταίος του αγώνας ο οποίος του χάρισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Πανδαιμόνιο έγινε στην κατηγορία των 41 κιλών παίδων όπου αγωνίστηκαν 24 αθλητές στην κατηγορία με τον Γιώργο ΣΤΑΜΑΤΗ να πετυχαίνει τεράστιες συνεχόμενες νίκες, μηδενίζοντας τα κοντέρ για τους αντιπάλους του. Με πολύ μικρή διαφορά έχασε στον ημιτελικό τερματίζοντας στην τρίτη (3) θέση στην κατηγορία του, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Οι μικρές αθλήτριες μας, Καλλιόπη ΚΕΚΚΗ και Καλλιόπη ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ, κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο στην καριέρα τους, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση στην κατηγορία τους κατακτώντας πανάξια το χάλκινο μετάλλιο, και εντυπωσιάζοντας στην κυριολεξία με την παρουσία τους, χαρακτηρίζοντας τες δικαίως ως οι πρωταθλήτριες της καρδιάς μας.

Η Φωτεινή ΞΕΝΙΚΑ και Χρυσάνθη ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ στην παρθενική τους εμφάνιση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του και τους εύχεται και σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Για το Δ.Σ.

Μιχαήλ Μπίλλης

ADVERTORIALS