Συλλήψεις τριών Ρομά στην Κω για απόπειρα βιασμού 20χρονης Ρομά, αρπαγή, σωματική βλάβη και απειλή

Συλλήψεις τριών Ρομά στην Κω για απόπειρα βιασμού 20χρονης Ρομά, αρπαγή, σωματική βλάβη και απειλή

Συλλήψεις τριών Ρομά στην Κω! Αφέθηκε ελεύθερη η 35χρονη, θα παρουσιαστούν στον ανακριτή ο 44χρονος και ο 19χρονος. 

Πρόκεται για Ρομά οι οποίοι βρίσκονται στην Κω για δουλειά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι που ενοικιάζουν στο Τιγκάκι. 

Συγκεκριμένα μετά απο καταγγελία 20χρονης Ρομά, η οποία κατέθεσε ενόρκως και με την παρουσία πραγματογνώμονα - ψυχολόγου, συνελήφθησαν ένας 44χρονος, μια 35χρονη και ένας 19χρονος για τα εξής αδικήματα:

Ο 44χρονος για απόπειρα βιασμού και αρπαγή κατά συναυτουργία. Η 35χρονη για αρπαγή κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη και απειλή. Ο 19χρονος για αρπαγή κατά συναυτουργία, ενώ ο 20χρονος σύντροφος της κοπέλας κατηγορείται για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και άλλες διατάξεις αλλά και για σωματική βλάβη και απειλή (δεν συνελήφθη γιατί τα αδικήματα βρισκόντουσαν εκτός των ορίων του αυτοφώρου).

Το ιστορικό!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, η οποία διανύει τον 6 μήνα της εγκυμοσύνης (πατέρας ειναι ο 20χρονος), η ίδια επέστρεψε από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί από την Κω στις 6 Ιουνίου, με αφορμή να συναντήσει τον 20χρονο και να τα ξαναβρούν καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους.

Η 20χρονη πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, μετέβη στο σπίτι στο οποίο έμενε ο 20χρονος στο Τιγκάκι μαζί με τους παραπάνω τρεις συλληφθέντες οι οποίοι είναι και συγγενείς του. Ο 20χρονος βλέποντας την, της άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 20χρονης, ενώ της ζήτησε να φύγει από την Κω και να γυρίσει στην Αθήνα απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στο έμβρυο και στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.

Λίγη ώρα μετά στο σπίτι έφτασαν ο 44χρονος και η 35χρονη (γονείς του 20χρονου). Η 35χρονη την απώθησε βιαίως και της άσκησε σωματική βία, όπως καταγγέλει η 20χρονη, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια σε παρακείμενο κατάστημα.

Εκεί την ακολούθησε η 35χρονη η οποία την οδήγησε με τη βία πίσω στο σπίτι, όπου την κλείδωσε προκειμένου να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Για το επόμενο διάστημα μέχρι και τις πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου 2023 η παθούσα βρισκόταν υπό τη συνεχή επιτήρηση, τουλάχιστον ενός εκ των τριών πρώτων κατηγορούμενων (44χρονο, 35χρονη και 19χρονο). 

Όποτε η 20χρονη ζητούσε να την αφήσουν να φύγει, δεν της το επέτρεπαν, ενώ η 35χρονη πρωινές ώρες της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου της άσκησε εκ νέου σωματική βία και την απείλησε ότι θα κάνει κακό στο έμβρυο.

Γύρω στις 20:30 της 3ης Σεπτεμβρίου 2023, ενώ η παθούσα όπως κατήγγειλε βρισκόταν μόνο υπό την επιτήρηση του 44χρονου, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει, ασκώντας σωματική βία, ώστε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο. Η 20χρονη κατάφερε να διαφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της, μέσω τηλεφώνου παρακείμενου super market.

Στη συνέχεια, φοβούμενη για το έμβρυο και μη έχοντας κάποιον γνωστό στην Κω, όπως κατήγγειλε, επέστρεψε στην οικία και παρέμεινε σε δωμάτιο, μέχρι τις πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου 2023, οπότε παρελήφθη από τον πατέρα της και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

ADVERTORIALS