Διέρρηξαν την εκκλησία της Παναγιάς Τσουκαλαριάς και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Μαυροκάμπια

Διέρρηξαν την εκκλησία της Παναγιάς Τσουκαλαριάς και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Μαυροκάμπια

Ο επίτροπος της εκκλησίας της Παναγιάς Τσουκαλαριάς είχε αδειάσει το παγκάρι την προηγούμενη ημέρα, με τους δράστες να μην βρίσκουν χρήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Ο επίτροπος της εκκλησίας νωρίς το πρωί της Παρασκευής ενώ πήγαινε στην εκκλησία της Παναγιάς Τσουκαλαριάς διαπίστωσε ότι σε σημείο του δρόμου πριν την εκκλησία είχαν τοποθετηθεί πέτρες έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει αυτοκίνητο.

Ο συμπολίτης μας μετέβη πεζός στην εκκλησία, διαπιστώνοντας ότι είχε παραβιαστεί η πόρτα της εκκλησίας ενώ ο δράστης ή οι δράστες είχαν σπάσει και το λουκέτο του παγκαριού.


Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου διαπιστώθηκε ακόμα μια διάρρηξη εκκλησίας, αυτή την φορά στον Άγιο Γεώργιο στα Μαυροκάμπια.

Ο επίτροπος της εκκλησίας το πρωί της Παρασκευής φτάνοντας στην εκκλησία διαπίστωσε ότι η πόρτα της εκκλησίας είχε παραβιαστεί. Από το εσωτερικό της εκκλησίας είχε κλαπεί ένα μπουκάλι λάδι και μικρό χρηματικό ποσό το οποίο βρισκόταν στο παγκάρι. 

Στη συνέχεια ο συμπολίτης μας διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί και η πόρτα στο κουζινάκι που υπάρχει στον προαύλειο χώρο, ενώ από το εσωτερικό του έλειπαν δοχεία τα οποία περιείχαν ελαιόλαδο, ποτήρια καφέ και κρασιού, ψάθινες σκούπες αλλά και το ποσό των 50 ευρώ. 

Η διάρρηξη έγινε ανάμεσα στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου έως το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου. 

ADVERTORIALS