Ζευγάρι Ρομά επιτέθηκε σε ανήλικο κορίτσι στο Μαρμάρι - Συνελήφθησαν οι δράστες

Ζευγάρι Ρομά επιτέθηκε σε ανήλικο κορίτσι στο Μαρμάρι - Συνελήφθησαν οι δράστες

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν οι δράστες. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα Ρομά.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες Σάββατο 27 Απριλίου στην Κω, στο Μαρμάρι, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τρία 15χρονα κορίτσια βρισκόντουσαν στον επαρχιακό δρόμο Μαρμαρίου με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ενώ ένας άνδρας και μια κοπέλα (οι εκτιμήσεις μιλούν για νεαρούς ενήλικες) οι οποίοι βρισκόντουσαν στην ίδια πλευρά του δρόμου, πλησίασαν τα νεαρά κορίτσια, με τον νεαρό άνδρα να προσβάλει το ένα από τα τρία 15χρονα κορίτσια, με σεξουαλικού περιεχομένου έκφραση. Η κοπέλα που ήταν μαζί του, επιτέθηκε στην 15χρονη, χτυπώντας την στο κεφάλι, ενώ τη δάγκωσε και στην κοιλιά.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό πήγε η μητέρα της 15χρονης, προλαβαίνοντας μάλιστα να τραβήξει και βίντεο τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή προς την παραλία. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μετέβησαν στο Μαρμάρι ώστε να τους εντοπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και του βιντεοληπτικού υλικού που τράβηξε η μητέρα, η αστυνομία προχώρησε στον εντοπισμό των δραστών και τη σύλληψή τους, σήμερα το πρωί της Κυριακής 28 Απριλίου. 

ADVERTORIALS