Ανακάλυψε Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Τον Σκυλάκο Σου

Ανακάλυψε Τα Καλύτερα Προϊόντα Για Τον Σκυλάκο Σου

 

 

Είτε είσαι νέα σκυλομαμά ή σκυλομπαμπάς είτε έχεις χρόνια εμπειρίας από τα υπέροχα αυτά τετράποδα, είναι σημαντικό να φροντίζεις για ό,τι έχει να κάνει με αυτά. Από τη διατροφή τους μέχρι την προστασία της υγείας τους, όλα χρειάζονται προσοχή και φυσικά τον κατάλληλο «σύμμαχο».

Το Pet Heart Shop δεν είναι άδικα ο απόλυτος προορισμός στον χώρο των pet stores, καθώς, πέρα από την απίστευτη ποικιλία προϊόντων από τα μεγαλύτερα brands, έχει αγαπηθεί για την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή του, μέσα από το ηλεκτρονικό και από το φυσικό κατάστημά του!

Ξηρά τροφή σκύλων για κάθε διατροφική τους ανάγκη

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-13 201427.png

Belcando Junior Grain Free 12,5kg.

 

Αν αναζητάς ποιοτική ξηρά τροφή σκύλου σε προσφορά, θα τη βρεις μέσα από μια πλούσια γκάμα τροφών για κουτάβια, στειρωμένα σκυλιά και για τετράποδα σε κάθε ηλικία και για οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-13 201431.png

Naturea Grain Free Light & Senior 2kg.

 

Τόσο γευστικά όσο και διατροφικά, οι τροφές που θα βρεις με την υπογραφή των πλέον αξιόπιστων εταιρειών θα δώσουν στον σκυλάκο σου την ευχαρίστηση που θέλει και σε σένα την ασφάλεια ότι δεν του προσφέρεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Αποτελεσματικά φάρμακα για ψύλλους και παράσιτα

 

 Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-13 201435.png

MBF Finito Dog Spray 500ml.

 

Η προστασία των σκύλων από ψύλλους και λοιπά παράσιτα είναι εξίσου σημαντική με τη διατροφή, ώστε να διασφαλίζεται και η προστασία τους από ασθένειες που αυτά μπορεί να προκαλέσουν.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-13 201439.png

Perfect Care απωθητικό περιλαίμιο σκύλου medium 55cm.

 

Στο Pet Heart Shop θα βρεις φάρμακα για ψύλλους στα σκυλιά και τα αντιπαρασιτικά σκύλων που είναι εγγυημένα και αποτελεσματικά. Απόκτησε κολάρο, αμπούλες ή σπρέι με ειδικά επιλεγμένα συστατικά που δεν θέτουν σε κίνδυνο τον τετράποδο φιλαράκο σου.

Κάνε την παραγγελία σου online από το petheartshop.gr ή επισκέψου το κορυφαίο pet shop στο Περιστέρι και ανακάλυψε όλα αυτά που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του σκυλάκου σου!

ADVERTORIALS