Αφαιρέθηκε η μισή περίφραξη του οικοπέδου που βρίσκεται στην είσοδο - έξοδο του χώρου που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Ζιά - Δηλώσεις του ιδιοκτήτη στο kosnews24

Αφαιρέθηκε η μισή περίφραξη του οικοπέδου που βρίσκεται στην είσοδο - έξοδο του χώρου που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Ζιά - Δηλώσεις του ιδιοκτήτη στο kosnews24

Τη μισή περίφραξη αφαίρεσε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που βρίσκεται στην είσοδο και έξοδο του χώρου όπου χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Ζιά, ως ένδειξη καλής θέλησης, όπως τόνισε στο kosnews24, μετά τη ψήφιση, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Κω, της μίσθωσης ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι πάρκινγκ στον οικισμό της Ζιάς.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης κ. Βαλάντης Πατάκος μιλώντας στο kosnews24, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την πράξη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, ούτε έχω υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με τον Δήμο Κω, για να προλάβω τους καλοθελητές. Έχω ανοίξει τη μισή περίφραξη του χώρου του οποίου μου ανήκει και έχω περιφράξει και αυτό έχει δύο παραλήπτες:

- Ο πρώτος παραλήπτης είναι η δημοτική αρχή, διότι στις 4/4/24 ψηφίστηκε ομόφωνα, ότι ο Δήμος Κω ψάχνει ακίνητα για να γίνουν χώροι στάθμευσης. Ο Δήμος κάνει το πρώτο βήμα συνεπώς κάνω και εγώ το πρώτο βήμα, ακολουθώ τους ρυθμούς του.

- Ο δεύτερος παραλήπτης είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Ζιάς, οι οποίοι αγωνιούσαν και με θεωρούσαν πολέμιο τους, λέγοντας ότι τους πάω κόντρα.

Με αυτή την κίνηση δηλώνω ότι είμαι διατεθειμένος να βρω μια λύση με τον δήμο, αρκεί να μην κοροϊδεύει και να τρέξει τη διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Στη συνέχεια ο κύριος Πατάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει κανείς από τον δήμο σε επικοινωνία μαζί του, μέχρι τη χρονική στιγμή της συνέντευξης.

«Εγώ έχω κλείσει τον χώρο μου από το Φεβρουάριο και κανείς δεν δημιούργησε πρόβλημα, ούτε δήλωσε κάποια ενόχληση για αυτή μου την πράξη και ξαφνικά τώρα ο Δήμος θυμήθηκε, δραματικά αργοπορημένα, να κάνει αυτό τον διαγωνισμό και να κάνει βήματα για να βρεθεί μια λύση, η οποία δεν είναι και σίγουρη.

Να τονίσω ότι όποιος διασχίσει την περιουσία μου για να σταθμεύσει στο οικόπεδο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ θα το κάνει με δική του ευθύνη, καθώς ο χώρος έχει υποστεί φθορές λόγω του χειμώνα και είναι ακατάλληλος για στάθμευση.»

Κλείνοντας δήλωσε ότι αν τον Μάιο το θέμα πάρει κάποια αναβολή ή δεν προχωρήσει η διαδικασία, ο κ. Πατάκος θα ξανακλείσει το οικόπεδό του, κόβοντας την είσοδο και την έξοδο στον χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Ζιά.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ούτε ο χώρος που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ έχει ενεργό συμβόλαιο ενοικίασης από τον Δήμο Κω, καθώς το ενοικιαστήριο έληξε πριν λίγους μήνες.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-08 125613.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-08 125607.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-08 125603.jpg

ADVERTORIALS