Στο πλευρό των συναδέλφων τους, που συνελήφθησαν στη Ρόδο, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό των συναδέλφων τους, που συνελήφθησαν στη Ρόδο, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Σε τρίωρη στάση εργασίας και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας προχώρησε σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου ο Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κω-Νισύρου, ως ένδειξη συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς που κρατούνταν “άδικα”, σύμφωνα με τον σύλλογο εκπαιδευτικών, στην αστυνομική διεύθυνση Ρόδου.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σέβη Μπίλλη, μιλώντας στην κάμερα του kosnews24, δήλωσε ότι με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ, στέκονται δίπλα στους συναδέλφους τους, καθώς κατηγορούνται άδικα για κάτι που δεν ευθύνονται, με τον Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου και μια Νηπιαγωγό να συλλαμβάνονται χθες στη Ρόδο, ως κοινοί εγκληματίες, μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Να αναφέρουμε ότι οι δυο εκπαιδευτικοί προσήχθησαν και κρατήθηκαν όλη τη νύχτα στην αστυνομική διεύθυνση, με την κατηγορία της «συνέργειας σε απαγωγή» μετά από μήνυση που υπέβαλε πατέρας στη μητέρα των παιδιών τους και στους εκπαιδευτικούς, λόγω της διαμάχης τους για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η μήνυση έγινε όταν εκείνη τα παρέλαβε μετά την λήξη του ωραρίου του σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς να τονίζουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι δάσκαλοι για ό,τι λαμβάνει χώρα εκτός ωραρίου, του σχολείου.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του kosnew24 η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σέβη Μπίλλη.

ADVERTORIALS