KosTap & Kostap Guide, ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά - Πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία

KosTap & Kostap Guide, ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά - Πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία

Δύο νέες εφαρμογές, λανσάρει η εταιρεία Kos Live Studio, προσφέροντας πολύτιμα εργαλεία στις επιχειρήσεις του νησιού μας και όχι μόνο.

Με τις εφαρμογές KosTap και Kostap Guide οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα απεριόριστης προβολής, προσελκύοντας έξυπνα τους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα με την εφαρμογή KosTap, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας NFC για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια εξαιρετική εμπειρία εντός και εκτός της επιχείρησής σας, καθώς:

- Μπορείτε να συλλέξτε εύκολα αξιολογήσεις για την επιχείρησή σας.

- Να δημιουργήσετε το δικό σας Επαγγελματικό Προφίλ για να αναπτύξετε τα social media σας.

- Να μοιραστείτε όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας με τον πιο εύκολο τρόπο μέσω της vCard!

Messenger_creation_74926c81-81cf-43d8-b12f-f697460bf4ac.jpeg

Παράλληλα με την με την εφαρμογή KosTap Guide, μπαίνετε σε έναν καινοτόμο online τουριστικό οδηγό που χρησιμοποιεί τεχνολογία NFC και QR κωδικούς για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την προβολή τους και να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής KosTap Guide είναι η χρήση μιας φιλικής προς τον χρήστη πλατφόρμας, που επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στον τουριστικό οδηγό, χωρίς την ανάγκη για λήψη της εφαρμογής ή εγγραφή.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν απλά να σκανάρουν το NFC tag ή τον QR κωδικό που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη τοποθεσία για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως ώρες λειτουργίας, κριτικές και στοιχεία επικοινωνίας, ενώ σημαντικό εργαλείο για τους χρήστες είναι και οι διαδραστικοί χάρτες που υπάρχουν στον οδηγό. 




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του KosTap και του KosTap Guide πατώντας εδώ ή εδώ, αντίστοιχα. 

Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6945354127 με τον υπεύθυνο (Μακρόπουλος Γιώργος)  ή στέλνοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

ADVERTORIALS