Καΐσερλης Κώστας: Εθνικό Σύστημα Υγείας - Ο Χριστός της δικαιοσύνης ξανασταυρώνεται. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο

Καΐσερλης Κώστας: Εθνικό Σύστημα Υγείας - Ο Χριστός της δικαιοσύνης ξανασταυρώνεται. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Αγαπητοί φίλοι ολόψυχα σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση Κώστας

Εθνικό Σύστημα Υγείας: Ο Χριστός της δικαιοσύνης ξανασταυρώνεται. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο  

Προχθές στις 19 Απριλίου 2024 η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την 845/2024 ομόφωνη απόφαση της με απλά λόγια παρέχει την δυνατότητα ίδρυσης Πανεπιστημίου Ιατρικής Σχολής στην Ελλάδα στην υπό σύσταση εταιρεία  «UniversityofNicosiaCreeceBranchMedicalLimited» με την σύμπραξη των εταιρειών HellenicHealthcareHolding 3 (CyprusLimited και του  οργανισμού ιδιωτικού δικαίου Π.Λ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η πρώτη γνωστοποιούσα ΗΗΗ3 έχει έδρα την Κύπρο, ανήκει στο δίκτυο του Φαντ CVC το οποίο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε πολλούς κλάδους, μεταξύ των άλλων της υγείας, του εμπορίου, των τροφίμων, της ασφάλισης, του ηλεκτρισμού και του τουρισμού.

Η δεύτερη το «Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» ελέγχεται από την εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, έδρα Κύπρου,  με την επωνυμία «EDEXEducationalExcellenceCorporationLtd». Το πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέχει υπηρεσίες τριτοβάθμιας ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο, δυνατότητα την οποία παρέχει και σε εξ αποστάσεως φοιτητές στην Ελλάδα, ενώ η EDEX μέσω θυγατρικών της παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Με την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Ιατρικής Σχολής παραδίδεται εξ ολοκλήρου η δημόσια υγεία στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στα Φαντς των επενδυτών. Συντελείται ένα έγκλημα προμελετημένο από την πτώχευση της χώρας το 2010 και με εκτελεστή την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άντεξαν οι κυβερνήσεις του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Τσίπρα στην βουλιμία των επενδυτών να αρπάξουν τα χρυσαφικά του δημόσιου πλούτου μας, του περιβάλλοντος, της εκπαίδευσης και της δημόσιας υγείας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την προβιά του μεταρρυθμιστή παραδίδει τους πυλώνες ύπαρξης ενός ανεξάρτητου κράτους στα χέρια των Φαντς δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων αγνώστων προελεύσεως επενδυτών!

Εάν η CVC, δηλαδή το Φαντ που θα ελέγχει την ιδιωτική ιατρική  σχολή  και στο οποίο ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι του χονδρεμπορίου, ξενοδοχεία και Μαρίνες, η εθνική ασφαλιστική και μέρος της Εθνικής τράπεζας, το 10% της ΔΕΗ και τα έξη μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, με αγορές δισεκατομμυρίων, δεν επηρεάζει τον δημόσιο βίο τότε ποιος θα τον επηρεάζει.

Και εάν το αμερικάνικο Φαντ CVC, στο οποίο εργάζονταν η νεαρή θυγατέρα του κ. Μητσοτάκη και που ελέγχει τα έξη μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία, το Υγεία, το Μητέρα, το Λητώ, το Metropolitan, το MetropolitanGeneral, το CretaInterClinic   δεν θα παρέμβει στην οικονομία της υγείας με τον έλεγχο εκατοντάδων και ίσως χιλιάδων νεαρών φοιτητών της ιατρικής, την αφρόκρεμα των πανεπιστημιακών δασκάλων και επιστημόνων, και την καθημερινή προβολή και διαφήμιση των ιδιωτικών κλινικών στα τηλεοπτικά κανάλια, τότε ποιος ψοφοδεής κρατικός λειτουργός  θα την ελέγχει.

Την έστησαν την βρώμικη δουλειά! Από την πρώτη ημέρα. Από την κ. Κεραμέως, την υπουργό Παιδείας που προσπάθησε με νόμο να βάλει από το παράθυρο στην εκπαίδευση τα κολεγιόπαιδα! Που γονάτισαν τα δημόσια νοσοκομεία. Που υπόσχονται νέα κτίρια νοσοκομείων με ιδιώτες γιατρούς.  Έτσι για να φιμώσουν και να υπνώσουν τον λαό και να ξεζουμίσουν κάθε ζωτικό όργανο ενός ευνομούμενο κράτους με κοινωνική δικαιοσύνη που ο Θεάνθρωπος δίδαξε. 

Καλή Ανάσταση Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω

 
 
ADVERTORIALS