Ο Όμιλος Mitsis στην Κατάταξη "Leading Employers in Greece" της ICAP

Ο Όμιλος Mitsis στην Κατάταξη "Leading Employers in Greece" της ICAP

Ο Όμιλος Mitsis στην Κατάταξη "Leading Employers in Greece" της ICAP

O Όμιλος Mitsis συμπεριλήφθηκε στη λίστα "Leading Employers in Greece" της ICAP για το 2024. Αυτή η σπουδαία διάκριση αποτελεί αναγνώριση της αδιάκοπης δέσμευσής μας να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και να επενδύουμε με συνέπεια στους ανθρώπους μας.

Ποιος είναι ο Όμιλος MITSIS;

Ο Όμιλος MITSIS είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα, δραστηριοποιούμενος σε διάφορους τομείς της φιλοξενίας. Με ιστορία πάνω από πέντε δεκαετίες, ο όμιλος έχει καταφέρει να εξελιχθεί και να επεκταθεί συνεχώς, παραμένοντας πάντα πιστός στις αξίες της ποιότητας, της καινοτομίας και της υπευθυνότητας.

Η επιτυχία του Ομίλου Mitsis, 23 ξενοδοχεία, 7 προορισμοί, και πάνω από 5000 εργαζόμενους μια οικογένεια!

Η αρχή της επιτυχίας στον όμιλο MITSIS ξεκινάει και ολοκληρώνεται με τους ανθρώπους μας. Είμαστε οι άνθρωποί μας και ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί υπερήφανα το Brand Mitsis!

Η νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου MITSIS περικλείει τις εμπλουτισμένες και αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας συνδυάζοντας την απαράμιλλη οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Επίσης περιλαμβάνει ένα δίκαιο, ευχάριστο και οικογενειακό περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό μας όπου το κάθε μέλος της ομάδας μας μπορεί να εξελιχθεί και να μεταμορφωθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Βασικό στοιχείο της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το «Καλειδοσκόπιο» που αντανακλά τη συνεχή επανεφεύρεση και την ευέλικτη φύση του ομίλου αντανακλώντας την κουλτούρα της συνεχούς δυναμικής ανάπτυξης του ομίλου.

Σήμερα, ο όμιλος αποτελείται από 23 ξενοδοχεία σε 7 μοναδικούς προορισμούς, την Αθήνα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Καμένα Βούρλα και απασχολεί πάνω απο 5000 εργαζόμενους. Εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και τα μοναδικά σημεία των ξενοδοχείων μας, είμαστε υπερήφανοι για την κοινότητα Mitsis που έχει αναπτυχθεί κυριολεκτικά μέσα από την όμορφη και επαγγελματική σχέση που δημιουργούν οι άνθρωποι μας με τους επισκέπτες μας. Εμείς λοιπόν φροντίζουμε να επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας και να δημιουργούμε εξατομικευμένα πλάνα και συγκεκριμένες προοπτικές εξέλιξης.

Επίσης αναζητάμε και αναπτύσσουμε στρατηγικές συνέργειες με κορυφαίες εταιρίες και εξειδικευμένους συνεργάτες παγκοσμίως με σκοπό να καινοτομούμε και να προσφέρουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία στους επισκέπτες μας. Παράλληλα, μέσω της νέας πλατφόρμας Mitsis e Learning, παρέχουμε ψηφιακά εκπαίδευση σε όλους τους εργαζόμενους από την αρχή της επαγγελματικής τους πορείας στον όμιλο. Αυτές οι πρωτοβουλίες αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων, ενισχύοντας την απόδοση και την επαγγελματική μας ανάπτυξη.

Με τη δημιουργία μιας εργασιακής κουλτούρας που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, καθιερώνουμε ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που προάγει τις προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης προσφέροντας ευκαιρίες ανάλογα με τα προσόντα και την μοναδικότητα του κάθε μας μέλους.

Ως ηγέτης στον χώρο της ελληνικής φιλοξενίας, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία να στηρίζουμε τη χώρα μας καθώς και τις τοπικές κοινωνίες. Συγκεκριμένα, δημιουργήσαμε το ίδρυμα Μήτσης και μέσω ενός διευρυμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιούμε ευεργετικές πρωτοβουλίες έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία. Οι βασικές δράσεις του Ιδρύματος εστιάζουν στην προώθηση του τουρισμού, την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και την ενίσχυση της εκπαίδευσης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Γίνε μέλος της ομάδας μας και δημιούργησε την δική σου ιστορία μαζί μας!

Μπορείτε να δείτε το πλήρες άρθρο και την κατάταξη στην έκθεση "Leading Employers in Greece" της ICAP παρακάτω: Leading Employers in Greece 2024 (icapcrif.com) σελίδα 117 

ADVERTORIALS