Οι νέες στολές του Ομίλου Mitsis: Σύμβολο κομψότητας και περηφάνειας

Οι νέες στολές του Ομίλου Mitsis: Σύμβολο κομψότητας και περηφάνειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι νέες στολές του Ομίλου Mitsis: Σύμβολο κομψότητας και περηφάνειας  

 

 

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2024

Με την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική ταυτότητα να βρίσκονται στον πυρήνα του, το όραμα του Ομίλου MITSIS είναι να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας έναν κόσμο υπέροχων εμπειριών. Οι νέες στολές του Ομίλου για το 2024 ενσωματώνουν τις τρεις βασικές αξίες που διακρίνουν όλους τους ανθρώπους του Ομίλου MITSIS: ενσυναίσθηση στην επιλογή των υφασμάτων, προσαρμοστικότητα στο σχεδιασμό τους και έκπληξη στη λεπτομέρεια και στη διαφοροποίηση.

Το έργο των νέων στολών επιβλέπει η καταξιωμένη σχεδιάστρια Μαριάνα Λαλαούνη, η οποία περιγράφει το όραμά της:

«Ως σχεδιάστρια μόδας, το όραμά μου για τις νέες στολές προσωπικού για τον Όμιλο Mitsis ήταν να δημιουργήσω στολές με αέρα κομψότητας, με μια μοντέρνα πινελιά. Εμπνεύστηκα από το φυσικό φωτισμό και τη διακόσμηση των ξενοδοχείων και επέλεξα μπεζ και λευκές αποχρώσεις για να αντικατοπτρίζουν τη διακριτική κομψότητα για την οποία είναι γνωστά τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Επίσης, η άνεση ήταν μια βασική πτυχή του σχεδιασμού, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό μπορεί να εργάζεται αποτελεσματικά και να αισθάνεται καλά σε όλες τις βάρδιές του. Συνολικά, στόχος μου ήταν να σχεδιάσω στολές που όχι μόνο φαίνονται υπέροχες αλλά παράλληλα συμπληρώνουν τα υψηλά πρότυπα του Ομίλου Mitsis».

Στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι παλιές στολές του προσωπικού του Ομίλου Mitsis δόθηκαν στην εταιρεία Recycom. Η Recycom, μετά από διαλογή, προσφέρει τα καλύτερα ρούχα δωρεάν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Ένα μέρος των ρούχων χρησιμοποιείται για την κάλυψη αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, ενώ τα υπόλοιπα εξάγονται για επαναχρησιμοποίηση, δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικών και άλλων υλικών. Ο Όμιλος κατόρθωσε να ανακυκλώσει 1 τόνο ρούχων στους προορισμούς της Κρήτης, της Ρόδου και της Κω.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο Όμιλος Mitsis προσδοκά οι νέες στολές να ενισχύσουν το αίσθημα υπερηφάνειας και αυτοπεποίθησης στο προσωπικό μας, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες για μια ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Mitsis στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; ή καλέστε στο 214 41 67 026.

 

Όμιλος Mitsis

Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 23 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος Mitsis έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας

Γραφείο Τύπου

Τ210 2134644

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.mitsis.com

mitsis employees_new uniforms.jpeg

mitsis employees_new uniforms2.jpg

mitsis_master logo.jpg

mitsis employees_new uniforms3.jpg

ADVERTORIALS