3 από τους κορυφαίους bartenders στην Ελλάδα, δημιούργησαν τα δικά τους cocktails για το Ammos Beach Bar - Απολαύστε τα κάθε βράδυ!

3 από τους κορυφαίους bartenders στην Ελλάδα, δημιούργησαν τα δικά τους cocktails για το Ammos Beach Bar - Απολαύστε τα κάθε βράδυ!

To Ammos Beach Bar, στο Ψαλίδι της Κω, γιορτάζει 10 χρόνια ζωής!

Τρεις από τους κορυφαίους bartenders της Ελλάδας ετοίμασαν αποκλειστικά για το Ammos, μοναδικά cocktails, που θα κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

O Αλέξανδρος Γκικόπουλος, η Αγάπη Πετροπούλου και ο Νίκος Σουρμπάτης, ξεχωρίζουν για την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή τους στην τέχνη του mixology . Με αφορμή τα 10 χρόνια του Ammos επιμελήθηκαν 3 ξεχωριστά cocktails τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά, στο βραδινό μενού του αγαπημένου μας beach bar, από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου.


Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος είναι γνωστός για τις κλασικές γεύσεις με μια μοντέρνα πινελιά, φέρνοντας νέα ζωή στα αγαπημένα μας cocktails. Η Αγάπη Πετροπούλου, με τη μοναδική της αίσθηση για το συνδυασμό αρωμάτων και γεύσεων, δημιουργεί ποτά που μαγεύουν τις αισθήσεις. Ο Αλέξανδρος Σουρμπάτσης, από την άλλη, είναι ειδικός στα πειραματικά cocktails, προσφέροντας εμπειρίες που ξεπερνούν τα καθιερωμένα.

Μαζί, φέρνουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο Ammos Baech Bar, μετατρέποντας κάθε cocktail σε μια αξέχαστη απόλαυση.


Αλέξανδρος Γκικόπουλος.

Το όνομά του το έχουμε συναντήσει σε ορισμένα από τα σπουδαιότερα Αθηναϊκά μπαρ, ενώ η δεκαετής και πλέον εμπειρία του ως bartender εκφραζοταν μέσα από την προώθηση προϊόντων που και ο ίδιος αγαπά. Ταξιδεύει ασταμάτητα προτείνοντας διαμάντια από την Καραϊβική και την Λατινική Αμερική, δημιουργεί cocktail που αγαπούν την tiki κουλτούρα, και στον ελεύθερο χρόνο του γελά δυνατά, μελετά το ρούμι, ζωγραφίζει, δοκιμάζει νέα προϊόντα ή  παραγγέλνει pizza η ασχολείται με το νέο του παιδί που ακούει στο όνομα polyamorous και είναι ανθοπωλειο, καβα και sex shop στα εξαρχεια.


Agapi Petropoulou has been working in the field of hospitality since quite a young age and going through almost all positions.
Grew up in Florina, a small town in northern Greece and studied Public Relations & marketing at the Ionian University of Kefalonia.
At this moment Agapi Petropoulou has been working with A for Athens & 360 cocktail bar at Monastiraki square for 8 years, as a bar manager.
She was the brand ambassador for Italicus Rosolio di Bergamotto for several years and has a great love for animals, food, traveling and painting.


Ο Νίκος Σουρμπάτης είναι στην εστίαση τα τελευταία 17 χρόνια και έχει περάσει από όλα τα πόστα που αφορούν το σέρβις και το μπαρ.
Έχει δουλέψει με πολλούς καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης και τα τελευταία 7 χρόνια βρίσκεται πίσω από την μπάρα του θρυλικού The Clumsies με τον ρόλο του bar manager.
Απο το 2024 είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας consulting Etiquette η οποία στοχεύει στην ολική αναπροσαρμογή των προγραμμάτων cocktail ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και cocktail bar.
Νικητής δυο διαγωνισμών cocktail 
Havana Grand Prix Global Wild card 2018
Diageo World Class  Greece 2019

AMMOSCOCKTAILMASTERSSTORYGENERIC_copy_1200x2133.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-09 182153.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-09 182137.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-09 182131.png

ADVERTORIALS