Συνελήφθη Παλαιστίνιος - Έκλεψε το κινητό οδηγού ταξί στην Κω. Αναζητείται και ο συνεργός του

Συνελήφθη Παλαιστίνιος - Έκλεψε το κινητό οδηγού ταξί στην Κω. Αναζητείται και ο συνεργός του

Ένας 19χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη χθες Κυριακή 7 Ιουλίου για την κλοπή κινητού τηλεφώνου οδηγού ταξί στην Κω. Αναζητείται ακόμα ένας 22χρονος ως συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kosnews24 ο οδηγός ταξί παρέλαβε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου, δύο αλλοδαπούς τους οποίους τους μετέφερε στην Κω. Ο συμπολίτης μας οδηγός ταξί στη συνέχεια μετέβη σε πιάτσα των ταξί, όπου διαπίστωσε ότι έλειπε το κινητό του τηλέφωνο. Άμεσα κατήγγειλε την κλοπή του κινητού του στην αστυνομία, ενώ πραγματοποιώντας έλεγχο στο αυτοκίνητό του, βρήκε και ένα έγγραφο που ανήκε σε έναν εκ των δύο αλλοδαπών που μετέφερε.

Η αστυνομία αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε στα χέρια της, κατάφερε να εντοπίσει τον έναν εκ των δύο δραστών πηγαίνοντας στο κατάλυμα στο οποίο έμενε. Μάλιστα ο Παλαιστίνιος βρέθηκε να κατέχει την κάρτα SIM του οδηγού ταξί. Στο διαμέρισμα το οποίο εντοπίστηκε ο δράστης βρίσκονταν ακόμα 3 αλλοδαποί, με καταγωγή από τη Συρία, οι οποίοι μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην κατοχή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτοί.

Να σημειωθεί ότι αναζητείται και το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο ταξί, ως συναυτουργός του Παλαιστίνιου.

ADVERTORIALS