Επιστολή της Επάρχου Κω - Νισύρου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη μετά και το τελευταίο περιστατικό μαχαιρώματος στο Πυλί - Τι αναφέρει

Επιστολή της Επάρχου Κω - Νισύρου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη μετά και το τελευταίο περιστατικό μαχαιρώματος στο Πυλί - Τι αναφέρει

Είναι η δεύτερη επιστολή που στέλνει η Έπαρχος Κω - Νισύρου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους τελευταίους 3 μήνες, για την κατάσταση που επικρατεί στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού.

Μετά και το τελευταίο περιστατικό μαχαιρώματος στο Πυλί (πατήστε εδώ για το σχετικό ρεπορτάζ), η Έπαρχος Κω - Νισύρου κ. Κωνσταντίνα Σβύνου έστειλε επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Εμμανουήλ Λογοθέτη, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Λουκά Θάνο και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Β' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο Μανώλη Καζαμία.

Όπως τονίζει στην επιστολή της η κ. Σβύνου το Πυλί έχει επιβαρυνθεί σε πολλά επίπεδα με την παρουσία του ΚΥΤ και του ΠΡΟΚΕΚΑ, με το τελευταίο περιστατικό μαχαιρώματος στο κέντρο του χωριού, να είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς τα τελευταία χρόνια στο χωριό υπήρξαν αρκετά περιστατικά κλοπών, συμπλοκών και λογομαχιών, με το αίσθημα ασφάλειας πολιτών και τουριστών, αρκετές φορές να καταλύεται.

Η κ. Σβύνου σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24 ζήτησε μέσω της επιστολής της, τη δημιουργία παραρτήματος αστυνομικού τμήματος στον κεντρικό δρόμο του χωριού και να σταλούν δύο ομάδες ΟΠΚΕ 5 ατόμων έκαστη, με δικό τους όχημα και εξοπλισμό για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

ADVERTORIALS