Συνελήφθη σήμερα Τετάρτη ο 43χρονος με καταγωγή από τη Συρία ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι, σε χωριό της Κω

Συνελήφθη σήμερα Τετάρτη ο 43χρονος με καταγωγή από τη Συρία ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι, σε χωριό της Κω

Σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου συνελήφθη ο 43χρονος με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος κατηγορήθηκε πριν λίγες ημέρες για ασέλγεια εις βάρος ανήλικου κοριτσιού, σε χωριό της Κω.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Τετάρτη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 43χρονου από την κα ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω για παράβαση του άρθρου 342 Π.Κ. ''Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια'' και του άρθρου 339 Π.Κ. ''Αποπλάνηση παιδιών''.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Καταγγελία για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικου κοριτσιού έγινε σε χωριό του νησιού, τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα το κοριτσάκι (κάτω των 10 ετών) ανέφερε στην μητέρα της ότι κατά την παραμονή της σε σπίτι συγγενικού της προσώπου, ο 43χρονος σύντροφος συγγενή της ανήλικης, προχώρησε σε πράξεις ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το κορίτσι στην οικογένειά της, παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και στο παρελθόν.

Για την ανήλικη παραγγέλθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ενώ με εντολή της Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Κω η προανάκριση συνεχίστηκε, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ο άνδρας δε συνελήφθη την ημέρα της καταγγελίας αλλά σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, μετά από ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 43χρονου από την κα ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω για παράβαση του άρθρου 342 Π.Κ. ''Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια'' και του άρθρου 339 Π.Κ. ''Αποπλάνηση παιδιών''.

ADVERTORIALS