Με δύο μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ηγουμενίτσα ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας

Με δύο μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ηγουμενίτσα ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας
Επέστρεψαν εχθές οι αθλητές μας από την Ηγουμενίτσα όπου πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα mtb και ανάχωρούν το ερχόμενο Σάββατο για Κρήτη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στα Χανιά της Κρήτης. 
Σε έναν  3ήμερο αγώνα, με άψογη οργάνωση από την πλευρά του διοργανωτή συλλόγου "Απείρου Ηγουμενίτσας" και την προσωπική επιμέλεια του Παναγιώτη Ζύλη που ήταν πανταχού παρών. 
Χωρίς ατέλειες και με μια αρκετά τεχνική και δύσκολη διαδρομή. 
Αγωνιστικά την πρώτη ημέρα στο αγώνισμα του xce, ξεκινήσαμε με δυο μετάλλια στις παγκορασίδες με την Αλευράκη να τερματίζει στη δεύτερη θέση και την Σαμάρα στην Τρίτη.
Ακολούθησαν οι παίδες, οι οποίοι μετά από δυο προκριματικούς γύρους κατάφεραν να περάσουν και οι 4 αθλητές μας στον τελικό. Εκεί παρά το γεγονος ότι προσπάθησαν πολύ για ένα καλό πλασάρισμα κάποιες ατυχίες τους άφησαν εκτός στόχων με αποτέλεσμα να τερματίσουν από τη θέση 16η ο Καραγιάννης, 23η ο Κωστογλάκης και 28η ο  Αλευράκης μετά από ένα ατύχημα που είχε σε συμπλοκή με αθλητή από άλλη ομάδα, και ένα σπασμένο παπούτσι βγαίνοντας εκτός στόχου.
Στην 29η θέση βρέθηκε ο Μπάνα. 
Στο xco του Σαββάτου, οι παίδες με ένα πολύ δύσκολο αγώνα έτσι όπως εξελίχθηκε για λόγους μη αγωνιστικούς και ξεκινώντας από την ουρά του γκρουπ οι Αλευράκης και Κωστογλάκης έδειξαν ότι θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να φτάσουν στους στόχους τους.
 Ωστόσο κατάφεραν να τερματίσουν ο Αλευρακης στην 6η θέση και ο Κωστογλάκης στην 12η και οι Μπάνα και Καραγιάννης στις 25η-26η θέση αντίστοιχα. 
Οι δυο τελευταίοι με το βλέμμα στο xce της επόμενης ημέρας. Ενώ στους μάστερ αθλητές, ο πεισματάρης Κοντογιωργάκης από την Λέρο τερμάτισε στην 11η θέση παρά την προτροπή του γιατρού να μη συμμετέχει  ξανά σε αγώνες ποδηλασίας.
  Τέλος την Κυριακή, στο xce που αποτελούσε στόχο κυρίως για τον Καράγιαννη, τα κορίτσια προκρίθηκαν. 
Η Σαμάρα στην 6η θέση και η Αλευράκη στην 12η θέση.Στις κόντρες, η Σαμάρα έφτασε έως το μικρό τελικό και κατάφερε να τερματίσει 6η ενώ η Αλευράκη δεν πέρασε στον επόμενο γύρο παραμένοντας στην 12η θέση. 
Στα αγόρια ο Μπάνα αποκλείστηκε για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου και με μηχανική βλάβη τα τελευταία μέτρα ενώ ο αδιάφορος Αλευράκης πέρασε στην 29η θέση και εκεί παρέμεινε. 
Οι Κωστογλάκης και Καραγιάννης πέρασαν στους 16 που εκεί έμεινε ο Κωστογλάκης,  ενώ ο Καραγιάννης πέρασε στον ημιτελικό  και παρά το γεγονος ότι ήταν καλά πλασαρισμένος, ένα τζαρτζαρίσμα με τον Φωτεινόπουλο τον έβγαλε εκτός διαδρομής και έμεινε εκτός τελικού. Στο μικρό τελικό επικράτησε εύκολα και κατετάγη τελικά 5ος.Τέλος κι εδώ ο Κοντογιωργάκης στους μάστερ έκανε τα μαγικά του και εκμεταλλευόμενος και την καλή του τύχη τερμάτισε 4ος πανελληνιονίκης. 
Όλο αυτό το ταξίδι όπως και το προηγούμενο αλλά και το επόμενο πραγματοποιούνται με την συνδρομή μιας πλειάδας χορηγών που στηρίζουν την ομάδα μας:
 Kos Marina 
 Όμιλος Mitsis
 Blue star ferry’s 
 Sernikos bikes 
 Pirros μεταλλικές κατασκευές
 Χατζηδαυηδ μεταφορές
 Sante cafe 
 Pergaminos cars 
 Berto luccy 
 Υδροκαλ 
Zaman fu burger
 house Rafnar hellas 
 Ouster parking skafon 
 Bti travel agency
 Top gear ενοικιάσεις Μότο 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την κοινή προσπάθεια όλων μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στη  Κω και στα Δωδεκάνησα μάς. 
Με ιδιαίτερη τιμή, 
Γραφείο Τύπου 
Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας 
 
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-26 075340.png
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-26 075332.png
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-26 075324.png
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-26 075316.png
 
 
 
ADVERTORIALS