ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Δροσερή απόδραση στην Ψέριμο

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ: Δροσερή απόδραση στην Ψέριμο

ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από το έντονο αγωνιστικό καλεντάρι και τις προπονήσεις είχαν αθλητές και γονείς της Ακαδημίας Κω, την Κυριακή 14 Ιουλίου στην όμορφη Ψέριμο.

Με πολλά διαδραστικά παιχνίδια στην θάλασσα και την αμμουδιά, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας της ομάδας κας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή και με έναν απογευματινό περίπατο στο νησί, οι 68 αθλητές και γονείς της ομάδας απόλαυσαν μία φανταστική Κυριακή, δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες εξωαγωνιστικές δράσεις τις ομάδας.

Ευχαριστούμε την ΑΝΕΜ για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και τους χορηγούς της ομάδας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., GLOBAL AVIATION S.A., Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα - έπιπλο - πόρτες HOF), την εμπορία φρούτων Νικολένδρη, τους Αφούς ΚΟΡΚΗ και το συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στήριξαν και φέτος την ομάδα μας σε όλες τις προσπάθειές της.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 IMG_4309.jpg

IMG_4310.jpg

IMG_4312.jpg

IMG_4313.jpg

IMG_4315.jpg

IMG_4337.JPG

IMG_4339.JPG

IMG_4342.JPG

IMG_4344.JPG

IMG_4345.JPG

IMG_4347.JPG

IMG_4346.JPG

ADVERTORIALS