ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Χρήστο Χήρα

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Χρήστο Χήρα
Η Διοίκηση του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Χρήστο Χήρα.
Πιστοί στην φιλοσοφία του συλλόγου μας, ξεκινάμε τη συνεργασία μας με ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο προπονητή που ήδη από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του έχει δείξει σπουδαία δείγματα γραφής.
Ο Χρήστος Χήρας κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης. Είναι κάτοχος διπλώματος καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων της ΕΟΚ και του ΣΕΠΚ, που αφορούν τις αναπτυξιακές ηλικίες.
Έχει αγωνιστεί ως αθλητής σε ομάδες των Τρικάλων και της Αθήνας. Η προπονητική του διαδρομή ξεκίνησε από τον Κρόνο Τρικάλων και συνεχίστηκε για 7 χρόνια στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας όπου κατέγραψε προπονητική παρουσία σε αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών, καθώς και στο ανδρικό Τμήμα, στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.
Τη χρονιά που πέρασε κατέγραψε άνοδο τόσο με το ανδρικό Τμήμα στην Α’ ΕΣΚΑ όσο και με το παιδικό Τμήμα στην Α2 ΕΣΚΑ. Έχει υπάρξει για δύο συναπτά έτη διδακτικό προσωπικό στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας διδάσκοντας το αντικείμενο της Καλαθοσφαίρισης, συμμετέχοντας ως προπονητής της ως άνω ομάδας στα πρωταθλήματα παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων.
...
ADVERTORIALS