Η ανακοίνωση του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ
Σπουδαίος αγώνας στο Γέρακα.
Φέτος η ομάδα του Γέρακα πήγε τη διοργάνωση των αγώνων ΜΤΒ που πραγματοποιεί στην πίστα της, όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μπροστά. Εκτός από τον άψογο σχεδιασμό της διαδρομής για όλες τις κατηγορίες, τομέας που ούτως ή άλλως γίνεται σταθερά εξαιρετική δουλειά, είδαμε μία εντελώς νέα εικόνα του αγώνα: sports presentation από τον πολύπειρο πρώην προπονητή του Ασκληπιου Θωμά Μήττα, άψογη σηματοδότηση και branding, άφθονη υδροδοσία, ενεργή παρουσία ομάδας διασωστών, και βέβαια, ένα εκπληκτικό live streaming καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, σε περιγραφή της Ζωής Μακρυγιάννη και του έμπειρου σχολιαστή του Eurosport, Γιάννη Αλυσανδράτου, για όσους δεν βρέθηκαν στο Γέρακα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών.
Οι (πολύ) μικρές κατηγορίες, όπως συμβαίνει συνήθως, έκλεψαν την παράσταση, ενώ για πρώτη φορά απολαύσαμε και ανεπίσημο αγώνα για επίδοξους αθλητές ηλικίας 3-6 ετών (δηλαδή μικρότερους από Σούπερ μίνι).Ο δικός μας Σταμάτης Θεολόγος Δρόσος κατέκτησε τη πρώτη μέρα το χαλκινο μετάλλιο και τη δεύτερη μέρα τη 5η θέση αν και σε ολο τον αγωνα διεκδικουσε τη 3η θεση αλλα τελικα η κουραση τον άφησε πισω..Αλλη μια Κώα η Διαμαντή Γεωργία Βαρβάρα τη 2η μέρα κατέκτησε την 6η θέση. Οι πλέον αμφίρροπες μάχες δόθηκαν στις κατηγορίες Παίδων και Μάστερς, με τους Άγγελο Φωτεινόπουλο του Ροδηλιου και Θοδωρή Πετρίδη να αναδεικνύονται νικητές αντίστοιχα.
Στους Μάστερς, ο δικός μας Σιδέρης Χρήστος τη πρώτη μέρα κατέκτησε τη Πέμπτη θέση νικώντας τον αντίπαλο του στον μικρό τελικό. Φωτογραφίες του αγώνα στη σελίδα https://www.
Μεγάλος άτυχος της αποστολης ο Τασικας Παναγιώτης ο οποίος λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο ανέβασε πυρετό και έχασε τον αγώνα
Στη μια φωτο οι Δωδεκανησιοι που συμμετειχαν στον αγωνα.Καστής Νικος και Καστή Έλενα απο τη Λέρο και Γεωργία Βαρβάρα Διαμαντη ,Σταμάτης Δρόσος και Σιδέρης Χρηστος
Συμμετειχαν 22 σωματεια με 100 αθλητες και ηταν μεγαλη τιμη για το σωματείο μας να μας καλεσουν και τις 2 μερες για να κανουμε απονομες.
Εκ του ΔΣ Ασκληπιού
Χορηγοί
-
ΜΕGA Χορηγός: Sernikos Bikes
-
Μεγάλοι Χορηγοί: Bertolucci, Best Bikes Kakkivelis, Αρβανιτάκης Ζαχαροπλαστεία, KaiserShop
-
Υπόλοιποι Χορηγοί: Jumbo Κουκλόσπιτο, Νεσκές Μάρκετ Κρεάτων και Τροφίμων, εστιατόριο ΟλYMΠΙΑ 2, Pizza Con, Zamagias Αρτοποιείο, Σπύρος Καφέ, Zaman Fu, Pizzeria La Strega, Κρητικός Super Market
Τοπικά ΜΜΕ
Η συμβολή των τοπικών ΜΜΕ είναι καθοριστική για την προβολή των δράσεων της ποδηλασίας στο νησί μας για εδραίωση του τίτλου ΚΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα:
Kalymnos Νews, Radio Ekfrasi 97, Giafkasports, Kosnews, Kostv, Kostoday, Nisoskos, Radioproto, City93, Stathmosnet.