Το ΕΚΕΠΥ ζήτησε από το ΚΕΕΛΠΝΟ 40 σάκους περισυλλογής νεκρών στις 11.20

Το ΕΚΕΠΥ ζήτησε από το ΚΕΕΛΠΝΟ 40 σάκους περισυλλογής νεκρών στις 11.20
 

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης μπαίνοντας στην συνεδρίαση του συντονιστικού ήξερε ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών.

 Στην καταγγελία ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ δέχθηκε στις 9 παρά είκοσι το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς, κλήσεις για να παραλάβουν νεκρούς και ότι στις 11.20 το βράδυ το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας επικοινώνησε με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ζητώντας μεγάλο αριθμό σάκων περισυλλογής νεκρών, προχώρησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Από τις 11.20 το ΕΚΕΠΥ ζητά 40 σάκους περισυλλογής νεκρών είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλής.

Κατήγγειλε παράλληλα ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης μπαίνοντας στην συνεδρίαση του συντονιστικού ήξερε ότι υπήρχε μεγάλος αριθμός νεκρών. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο Θέμα είπε ότι το Σισμανόγλειο από τις 10:30-11 παρά το βράδυ της Δευτέρας είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών από την φονική πυρκαγιά.

Είπε μάλιστα ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία του την επιβεβαίωσε μία ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας.

Διερωτήθηκε πως ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς.




 skai.gr  
ADVERTORIALS