Ανεξαρτητοποιείται από την Ένωση Κεντρώων ο Φωκάς – Φυλλορροεί η ΚΟ

Ανεξαρτητοποιείται από την Ένωση Κεντρώων ο Φωκάς – Φυλλορροεί η ΚΟ

Από τον Γιώργο Σαρίδη το περίμεναν στην Ένωση Κεντρώων, από τον… Αριστείδη Φωκά τελικά προέκυψε το πρόβλημα για την Ένωση Κεντρώων.

Και αυτό γιατί μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Φωκάς βγήκε ζωντανά στην Βεργίνα Τηλεόραση και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα. Αύριο αναμένεται να καταθέσει την επιστολή ανερξαρτητοποίησής του στον πρόεδρο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος από την εσωκομματική σύσκεψη αρκετά πριν αυτή τελειώσει. Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση των όσων διεμήφθησαν, ο βουλευτής μέσα στη σύσκεψη είπε: «Είναι απαράδεκτη εικόνα κόμματος αυτή! Ντρέπομαι για όλους».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η σύσκεψη είχε συγκληθεί κατά κύριο λόγο για τον βουλευτή Γ. Σαρίδη και τις επικρίσεις που διατύπωνε σε βάρος του κ. Λεβέντη. Μάλιστα, ακόμα δεν έχει εκλείψει το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, καθώς κατά την ίδια σύσκεψη, ο ίδιος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν ζητά συγγνώμη για τις πράξεις του, ούτε παραδίδει την έδρα.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Λεβέντης μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «αδιέξοδο» το οποίο αναμένεται να επιλυθεί μετά από σύσκεψη με παλαιότερα στελέχη της ΕΚ

.http://newpost.gr

ADVERTORIALS