Αγωνία από την ομάδα της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ αναφορικά με την τοποθέτηση του θόλου στο γήπεδο μπάσκετ στο Πυλί - Καμία ενημέρωση από τον Δήμο Κω

Αγωνία από την ομάδα της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ αναφορικά με την τοποθέτηση του θόλου στο γήπεδο μπάσκετ στο Πυλί - Καμία ενημέρωση από τον Δήμο Κω

Αγανακτισμένοι δηλώνουν μέσω της προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε Δικαίου κας Δήμητρας Παπαρούνα , οι γονείς των αθλητών αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας , για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης των αρμοδίων όσον αφορά την κατασκευή του θόλου στο γήπεδο μπάσκετ στο Πυλί.

Η κα Παπαρούνα μιλώντας στο kosnews24, δήλωσε ότι γονείς και αθλητές πληροφορήθηκαν για τα προβλήματα στην κατασκευή του θόλου από τοπικά ΜΜΕ, με την ίδια να κάνει, όπως τόνισε, αρκετές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους για να πάρει κάποια απάντηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η κα Παπαρούνα αναφέρθηκε στο χρονικό των συναντήσεων της ομάδας με τον δήμο, τονίζοντας ότι στην τελευταία συνάντηση με τον δήμαρχο τον Φεβρουάριο του 2023, τους ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του θόλου στο Πυλί, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην Καρδάμαινα, παρουσιάζοντάς τους μάλιστα και τα σχέδια.

« Κάναμε συνάντηση με τον δήμαρχο τον περασμένο Φεβρουάριο, είδαμε τα σχέδια και έπειτα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο. Τώρα βρήκαν μια δικαιολογία για τα καλώδια της Δ.Ε.Η. Τα καλώδια εκεί μπορούν να μετακινηθούν με μία ειδική άδεια. Έχω ζητήσει από τους ανθρώπους του Δήμου να κάνουν αίτηση στη ΔΕΗ από τον Ιανουάριο για να μεταφερθούν τα καλώδια, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν έχει γίνει τίποτα.», δήλωσε χαρακτηριστικά η συμπολίτισσά μας, ενώ συνέχισε λέγοντας « Υπάρχουν 17 χωράφια του Δήμου στο Ζηπάρι. Το να παίρνουν τον θόλο που ήταν για τα παιδιά του Πυλίου και να τον τοποθετούν στην Κω για μένα είναι αδιανόητο. Αυτή τη στιγμή έχουμε 175 παιδιά. Τις ίδιες ανάγκες που έχει Κως τις ίδιες ανάγκες έχει και το χωριό»

Ακόμα η κ. Παπαρούνα τόνισε ότι το κλειστό γυμναστήριο Κω « Δημήτρης Παππούλης» δεν διαθέτει ώρες για να προπονηθεί η ομάδα του Πυλίου, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων η Α.Ε. Δικαίου δεν διαθέτει ανδρικό για να μπορέσει να προπονείται στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον δήμαρχο χωρίς κανένα αποτέλεσμα, με την εντεταλμένη συμβούλου αθλητισμού κα Διονυσία Γιαννούλη να τους ενημερώνει ότι θα έρθει σε επικοινωνία μαζί τους, τις επόμενες ημέρες, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. λόγω των αγώνων 3χ3 που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι και σήμερα τα παιδιά προπονούνται στο ανοιχτό γήπεδο Ζηπαρίου παρά τις αντίξοες συνθήκες, με την πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει ότι το καλοκαίρι οι προπονήσεις πραγματοποιούνται μετά τις 20:00 έτσι ώστε να έχει πέσει η ζέστη, και τον χειμώνα μέχρι τις 17:00.

ADVERTORIALS