Η απάντηση της HOTEL BRAIN στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Δήμου Κω

Η απάντηση της HOTEL BRAIN στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων - Υπαλλήλων Δήμου Κω

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λάβαμε σήμερα την αντίδραση από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου HotelBrain Group κ. Παλαιολόγο Παναγιώτη, την οποία και σας επισυνάπτουμε, σχετικά με τις ατυχείς δηλώσεις στελέχους του Ομίλου στην συνάντηση που έγινε στις 27/6/2024.


Μετά από αυτή την τοποθέτηση θεωρούμε το θέμα λήξαν, καθώς τέτοιες ξεκάθαρες θέσεις δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν να αμφισβητεί την τιμιότητα και εργατικότητα των συναδέλφων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                             Η Γραμματέας
Αλάβανος Εμμανουήλ    Χρυσοπούλου Ευφροσύνη


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητέ κ Αλάβανε,


Ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου HotelBrain και ως μόνος Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ομίλου, όπου και εκμεταλλεύεται τα ξενοδοχεία Κυπριώτης στην ΚΩ, θα ήθελα να εκφράσω την δυσάρεστη έκπληξη μου διαβάζοντας τα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας.


Ο Όμιλος μας κατηγορηματικά δεν συμμερίζεται τέτοιες συμπεριφορές απέναντι σε κανέναν εργαζόμενο και πόσο μάλιστα στους εργαζομένους του Δήμου ΚΩ που δίνουν έναν καθημερινό αγώνα καθόλη την τουριστική και όχι μόνο σεζόν, κατάσταση την οποία αναγνωρίζουμε και σας ευχαριστούμε.


Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι όποιες δηλώσεις έγιναν από εργαζόμενο του Ομίλου στην συνάντηση που έγινε στις 27/6/2027 ήταν τουλάχιστον ατυχής και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τον Όμιλο HotelBrain ο οποίος είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και δει στο Δήμος της ΚΩ. Επίσης σας δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν έχει υποπέσει σε καμία περίπτωση στην αντίληψη μας οποιαδήποτε εκνομη η συμπεριφορά υπαλλήλων σας ούτε ποτέ ζητήθηκε από εμάς το οτιδήποτε.


Έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις προς το στέλεχός μας και απολογούμαστε για αυτή την ατυχή συμπεριφορά, ζητούμε συγνώμη και είμαστε σίγουροι για την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας.


Με εκτίμηση και σεβασμό,
Για τον Όμιλο Hotelbrain

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Παναγιώτης Παλαιολόγος

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-07-09 165840.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-07-09 165854.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-07-09 165859.png

ADVERTORIALS