Νίκος Καπίρης (Πρόεδρος ΑΙΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ): ''Νιώθουμε αδικημένοι - Δεν θα πάρουμε μέρος στα όσα ακούστηκαν για απειλές της Δημοτικής Αρχής προς το σωματείο''

Νίκος Καπίρης (Πρόεδρος ΑΙΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ): ''Νιώθουμε αδικημένοι - Δεν θα πάρουμε μέρος στα όσα ακούστηκαν για απειλές της Δημοτικής Αρχής προς το σωματείο''

Στην κάμερα του kosnews24 μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ  ''Αίολος Κεφάλου'' κ. Νίκος Καπίρης με αφορμή το δελτίο τύπου που απέστειλαν την περασμένη περίοδο στα τοπικά ΜΜΕ, κατηγορώντας τον Δήμο της Κω, για άνιση μεταχείριση των ομάδων αναφορικά με το ωράριο των προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο Κω “Δημήτρης Παππούλης”.

IMG-2b759a18f7a8250bb2e1f70e36b17725-V.jpg

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας μιλώντας στην κάμερα του kosnews24, αναφέρθηκε στο τι προηγήθηκε πριν το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του, λέγοντας ότι το μόνο που ζητήθηκε ήταν το πρόγραμμα προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο Κω να είναι δίκαιο και να βολεύει όλες τις ομάδες, χωρίς αποτέλεσμα τελικά. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε:

''Και εμείς δημότες της Κω είμαστε. Νιώθουμε αδικημένοι. Και  εμείς ψηφίζουμε κι εμείς έχουμε δικαιώματα'', ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η ανδρική ομάδα για να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις πρέπει να ταξιδέψει 50 λεπτά με 1 ώρα  για να φτάσει στο γήπεδο κι άλλο τόσο για να γυρίσει. 

Στη συνέχεια ο κ. Καπίρης αναφέρθηκε και στη μη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για την τοποθέτηση θόλου στην Κέφαλο, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και για τα όσα ακούγονταν για απειλές κατά του σωματείου του από τη Δημοτική Αρχή λέγοντας ότι ο σύλλογος δεν επιθυμεί να πάρει περαιτέρω διαστάσεις το θέμα, καθώς το κύριο μέλημα όλων είναι “το καλό του αθλητισμού”.

"Δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία των απειλών. Εμείς θέλουμε για το καλό του τόπου και του αθλητισμού μία πολύ καλή συνεργασία με όλους. Για το καλό του αθλητισμού είναι καλό να μην υπάρχουν αυτές οι κόντρες, είτε είναι δήμος είτε είναι κάτι άλλο". 

IMG-fc7b645d9f2cb7f6dead368f643012e0-V.jpg

Ο  αρχηγός της ανδρικής ομάδας Νίκος Σάζαλης, με τη σειρά του δήλωσε ότι η αδικία προς την ομάδα  δεν είναι σημερινό φαινόμενο, καθώς συμβαίνει κάθε χρόνο από όλες τις δημοτικές αρχές. « Αυτό που δε μου αρέσει και αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ, είναι αυτή η αίσθηση αδικίας να γίνει μόνιμη και να περάσουμε στα παιδιά μας ότι αδικούμαστε, αλλά δεν πειράζει και ας συνεχίσουμε έτσι. Θέλω να περάσω και στα παιδιά μου και στα παιδιά της Κεφάλου, ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλα τα παιδιά του νησιού».

 Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ η δημοσιογραφική ομάδα του kosnews24 προσπάθησε να  επικοινωνήσει  με την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη, χωρίς κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό. 

ADVERTORIALS