Δ. Γιαννούλη: Μετά την αλλαγή του ταρτάν, το Νέο Στάδιο Ανταγόρας, θα είναι ένα στολίδι

Δ. Γιαννούλη: Μετά την αλλαγή του ταρτάν, το Νέο Στάδιο Ανταγόρας, θα είναι ένα στολίδι

Στην κάμερα του kosnews24 μίλησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κω κα. Διονυσία Γιαννούλη, αναφορικά με το έργο Ανακατασκευής του Νέου Σταδίου Ανταγόρας.

Η κα. Γιαννούλη, δήλωσε στο kosnews24, ότι οι εργασίες γίνονται μετά από 26 χρόνια λειτουργίας του σταδίου, με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια των αθλητών του στίβου, που έχουν χαρίσει στην Κω μεγάλες διακρίσεις.

« Όπως βλέπετε ολοκληρώθηκε η αποξήλωση και έγιναν κάποιες εργασίες από τον εργολάβο και από συνεργεία του δήμου. Τώρα βρισκόμαστε στην τελική φάση, που είναι η τοποθέτηση του νέου ταρτάν, διότι το προηγούμενο είχε φυσιολογικές φθορές από τον χρόνο καθώς το γήπεδο μετρά, 26 χρόνια λειτουργίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννούλη, ενώ τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση του έργου (σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ολοκληρωθεί τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές του Οκτώβρη), το Νέο Στάδιο Ανταγόρας θα είναι ένα στολίδι το οποίο θα παραδοθεί στους αθλητές του νησιού.

Πρόκειται για ένα έργο  αξίας 433.655,82 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, με χρονική διάρκεια υλοποίησης πέντε (05) μήνες. Η έκταση του στίβου είναι 5900τ.μ. και αποτελείται από έξι (6) περιμετρικούς διαδρόμους και οχτώ (8) διαδρόμους στην ευθεία διεξαγωγής των αγώνων ταχύτητας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

ADVERTORIALS