Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο της Κω

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο της Κω

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσε έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Κω, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω, της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, του Συλλόγου Γυναικών Κω μέλος ΟΓΕ, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, του Σωματείου Συνταξιούχων του ΙΚΑ Κω καθώς και αρκετών συμπατριωτών μας.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ομιλίες εκφώνησαν η κα. Έρη Στρατή, μέλος της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ κα. Ιωάννα Λάμπρου.

Όπως τόνισαν στις ομιλίες τους διεκδικούν υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους, με πλήρη στελέχωση όλων των δημοσίων δομών και του ΕΚΑΒ σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με γενναία κρατική χρηματοδότηση, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση των συμβασιούχων, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση στον χώρο της υγείας.

Να τονιστεί ότι με πανό διαμαρτυρήθηκαν και τα μέλη του Κοινωνικού Χώρου Μανδηλαρά για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Ζακ Κωστόπουλου (zackie).

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης .

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTORIALS