Η εκδήλωση ''Θάλασσα: Η πηγή τουρισμού και ψυχικής υγείας'' στην Μαρίνα Κω - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η εκδήλωση ''Θάλασσα: Η πηγή τουρισμού και ψυχικής υγείας'' στην Μαρίνα Κω - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Θάλασσα: Η πηγή τουρισμού και ψυχικής υγείας» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 στην Μαρίνα Κω, υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS, σε συνεργασία με την Μαρίνα Κω.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με τη δημοσιογράφο του kosnews24 Άννα Σαρηγιάννη να βρίσκεται στο συντονισμό της εκδήλωσης και να καλωσορίζει τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω ''ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ'' κ. Αντώνης Γιαννικουρής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον Δήμο Κω, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα, τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, τον Πνευματικό Όμιλο ''Ο ΦΙΛΗΤΑΣ'', την Αστική Εταιρεία Ιπποκράτης και φυσικά την Μαρίνα Κω.

Στη συνέχεια χαιρετισμό μέσω βίντεο απηύθυναν η Υφυπουργός Τουρισμού κα Έλενα Ράπτη και η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα. Άντζελα Γκερέκου.

Ακολούθησε ομιλία από τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος στάθηκε στα οφέλη του θαλάσσιου τουρισμού.

Ο κ. Αντώνης Δρόσος, διευθυντής της Μαρίνας Κω, ήταν ένας εκ των τριών εισηγητών, παρουσιάζοντας τη «Συνεισφορά της Μαρίνας Κω στην τοπική οικονομία.».

Αμέσως μετά ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, Σύμβουλος Ανάπτυξης Θαλάσσιου Τουρισμού, παρουσίασε την εισήγησή του με τίτλο: ''Βιώσιμη Ανάπτυξη Θαλάσσιου Τουρισμού'', ενώ σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση η ψυχολόγος Κωνσταντίνα Σιάγκα μίλησε για το θέμα ''Η θάλασσα ως μέσο ψυχικής ευεξίας: Επιστημονικές έρευνες για τα οφέλη της επαφής με τη θάλασσα στην προαγωγή της ψυχικής υγείας''.

Μετά το τέλος των ομιλιών χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω κα. Κατερίνα Γαβαλά, η κυρία Μαρία Τουλαντά Πρόεδρος «ΦΙΛΙΤΑ», η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης κα Διονυσία Τελλή, καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κω κ. Γιώργος Χρυσουλάκης.

Τέλος δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους τρεις εισηγητές και στην παρουσιάστρια - συντονίστρια της βραδιάς.

ADVERTORIALS