Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της Κω - «Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας»

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της Κω - «Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας»

Την προγραμματισμένη τους πρόβα πραγματοποίησαν οι συντελεστές των 2 συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στην Κω και στην Τουρκία, με τίτλο «Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας».

Χθες Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τα τοπικά μέσα βρέθηκαν στο Κέντρο Μουσικών Σπουδών του Τσαμπίκου Καματερού και συνομίλησαν με τους συντελεστές ενόψει της πρώτης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί, απόψε Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Κω, επί της Ακτής Κουντουριώτη, στις 8 το βράδυ.

Οι συντελεστές εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συναυλία τονίζοντας ότι οι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό αντάμωμα των δυο λαών.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και στις δύο γλώσσες, από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürkκαι Söylev Ezgi Uludağ, ενώ συμμετέχουν και οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός - πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου - μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής- τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση του Τσαμπίκου Καματερού.

ADVERTORIALS