Η συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω - Μπόντρουμ στο λιμάνι της Κω

Η συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω - Μπόντρουμ στο λιμάνι της Κω

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται συναυλίες, με τίτλο «Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας» στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολιτιστικών ανταλλαγών των Δήμων Κω και Μπόντρουμ.

Η πρώτη από τις δύο συναυλίες πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Κω, απόψε Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με αρκετό κόσμο να δίνει το ''παρών'', ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κουμπαχτσέ, στο λιμάνι του Μπόντρουμ, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Στην Κω βρέθηκε και ο Δήμαρχος του Μπόντρουμ Ταμέρ Μανταλίντσι ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, σε πολύ καλό κλίμα και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη στενή σχέση των δύο δήμων, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της συναυλίας.

Στόχος των εκδηλώσεων, είναι η μετάδοση μηνύματος φιλίας και η προβολή των δύο Δήμων, για την ανάπτυξη πολιτιστικών ανταλλαγών και τουριστικών σχέσεων.

Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Κω, κάτι το οποίο θα γίνει αντίστοιχα και στη συναυλία στο Μπόντρουμ, ακούστηκαν και στις δύο γλώσσες τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα και στις δυο χώρες, από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürk και Söylev Ezgi Uludağ.

Εκτός από τους τρεις τραγουδιστές, συμμετείχαν και οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός - πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου - μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής - τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση του Τσαμπίκου Καματερού.

ADVERTORIALS