Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 22 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 22 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                                              

Σας προσκαλούμε στην 9η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Κω την Τρίτη 22-10-2024 και ώρα 12.30 μ.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια ΖΩΣΗΣ τηρούμενων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων χρήσεως 2023.
  2. Έγκριση Ισολογισμού & Αποτελεσμάτων χρήσεως 2023.
  3. Αποδοχή όρων για τη λήψη πρώτου συμπληρωματικού επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του μεταφερόμενου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου με τίτλο «Αναβάθμιση και επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων πόλεως Κω με σκοπό την αύξηση της επαναχρησιμοποιούμενης εκροής για επωφελείς χρήσεις» χορηγούμενο από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και από πόρους του Τ.Π. & Δανείων.
  4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού αξιολόγησης Οικονομικών Προσφορών και λήψη απόφασης ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «Oριστική μελέτη για το έργο με τίτλο: Ενίσχυση υδροδότησης Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας από Ταμιευτήρα ‘ΜΙΑ’»
  5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή οχημάτων»
  6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή του αποφρακτικού με αρ. κυκλ. ΜΕ 73552 ΙΧ»
  7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή του αποφρακτικού με αρ. κυκλ. ΜΕ 116798 ΙΧ»
  8. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Επισκευή του φορτηγού με αρ. κυκλ. ΚΗΥ 9307»
  9. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Προμήθεια υλικών για την επισκευή Η/Μ εγκατάστασης στην μονάδα ΒΙΟΚΑ Καρδάμαινας»
  10. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Προμήθεια υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος για την γεώτρηση “Ανεβάλουσα 2”»
  11. Αναμόρφωση κωδικών του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2024.
  12. Έγκριση της υπ΄αριθ.11/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την ανάθεση της υπηρεσίας «Καθαρισμός θαλάμων αντλιοστασίων ακαθάρτων»
  13. Έγκριση της υπ΄αριθ.12/2024 μελέτης, της δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Παροχή γάλακτος ΚΣΣΕ ΔΕΥΑ»
  14. Έγκριση της υπ΄αριθ.13/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την ανάθεση της υπηρεσίας «Λειτουργία και αποκατάσταση βλαβών εξωτερικών υδραγωγείων»
  15. Έγκριση της υπ΄αριθ.14/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για το έργο «Μικροεπεκτάσεις δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και συνδέσεις ακινήτων»
  16. Έγκριση 3ου ΑΠΕ και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αναβάθμιση και επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων πόλεως Κω με σκοπό την αύξηση της επαναχρησιμοποιούμενης εκροής για επωφελείς χρήσεις»
  17. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και παρακολούθηση ποιότητας στην πόλη της Κω»
  18. Αντικατάσταση μέλους επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής για την «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω» (αριθ. απόφασης Δ.Σ. 254/2023).
  19. Έγκριση 3ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του υποέργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου νήσου Κω».
  20. Έγκριση αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης εργαζομένου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω κ. Χατζησεβαστού Ευάγγελου του Σταμάτη.
  21. Έγκριση αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης εργαζομένου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω κ. Σαμαρά Ιωάννη του Ανδρέα.
  22. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ Δήμου Κω στην Αθήνα για τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προγραμματισμού και Χρηματοδοτήσεων της ΕΔΕΥΑ και στην τεχνική συνάντηση της ΕΥΣΣΑΕ με κλιμάκιο των Jasper.
  23. Βεβαίωση οφειλών στην Δ.Ο.Υ. Κω.
  24. Αιτήσεις δημοτών.

     Εσωτ. Διανομή:     Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

               Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

                     Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ    

                           

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ  

      ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

ADVERTORIALS