Η Red Bull δίνει φτερά στη Western United σε μια ιστορική συνεργασία - Τι δηλώνει ο Κώος πρόεδρος της ομάδας Ζαχαρίας Σουρασής

Η Red Bull δίνει φτερά στη Western United σε μια ιστορική συνεργασία - Τι δηλώνει ο Κώος πρόεδρος της ομάδας Ζαχαρίας Σουρασής

Η Red Bull Αυστραλίας προχώρησε σε μια ιστορική συνεργασία με τη Western United, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Η Western United γίνεται η πρώτη ομάδα της A-League που συνάπτει συνεργασία με τη Red Bull, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των φιλάθλων στους αγώνες και τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Στην πρεμιέρα της Western United ενάντια στη Western Sydney Wanderers, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, οι θεατές θα παρακολουθήσουν εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη από την Emma McDonald, ενώ ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει μια μοναδική εμπειρία ως συνοδηγός την επόμενη ημέρα. Η Red Bull θα έχει έντονη παρουσία στους αγώνες της ομάδας με ειδικό όχημα, DJ set-up και την πώληση των διάσημων ενεργειακών ποτών της.

Ο Κώος Πρόεδρος της Western United, Ζαχαρίας Σουρασής, χαρακτήρισε τη συνεργασία ως μία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του συλλόγου, ενώ η Stephanie Barrow, ειδική στο μάρκετινγκ της Red Bull, δήλωσε ότι θα επιδιώξουν να μετατρέψουν το Ironbark Fields σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά αθλητικά κέντρα της χώρας.

Να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή τη συμφωνία είχε και ο Κώος διευθυντής εμπορικών πωλήσεων της Western United, Μανώλης Κάππας.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-10-21 085706.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-10-21 085658.png

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

ADVERTORIALS