Ευχαριστήρια επιστολή
Αγαπητοί γονείς,
Θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων τις θερμές ευχαριστίες μας για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή σας προς το σχολείο μας.
Συγκεκριμένα
- § Την κ. Παλατσίδη Χριστιάνα (μητέρα), για τη δωρεά των 2 air condition
- § Την κ. Καραναστάση Ματίνα (μητέρα), για τη δωρεά ειδών καθαριότητας
- § Την κ. Σακκέλλη Μαρία (μητέρα), για τη δωρεά των βιβλίων για το μάθημα των Γαλλικών της ΣΤ΄ τάξης
- § Τον κ. Έψιμο Ηλία (πατέρα), για τη δωρεά ειδών καθαριότητας
- § Τον κ. Μελιανό Δημήτρη (παππού), για τη δωρεά 1τ. πετρέλαιο θέρμανσης
- § Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για την ακούραστη παρουσία του καθημερινά, την αφοσίωση και την αμέριστη υποστήριξή του σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στη βελτίωση του περιβάλλοντος μάθησης των παιδιών μας και αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο.
- § Όλους τους γονείς που μας τηλεφωνούν καθημερινά και ζητούν να βοηθήσουν, για να καλύψουν τις ανάγκες μας.
Η ευγενική σας χειρονομία, είναι πολύ σημαντική για εμάς και τους μαθητές/τριές μας.
Είμαι πεπεισμένη ότι η συνεργασία ανάμεσα στο σχολείο και τους γονείς αποτελεί το θεμέλιο μιας θετικής εκπαιδευτικής εμπειρίας για τα παιδιά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η καλή θέληση και η αυτενέργεια, μπορεί να αντικαταστήσει τους θεσμούς.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Ψύρη Μαρία
Ευχαριστήρια επιστολή
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές/-τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω ευχαριστούμε θερμά την Έπαρχο Κω κ. Σβύνου Κωνσταντίνα για την ευγενική προσφορά της, να δωρίσει στο σχολείο μας κιβώτια με χαρτί Α4 , για την κάλυψη αναγκών του σχολείου για αρκετό διάστημα.
Η προσφορά σας αυτή καταδεικνύει την ευαισθησία σας και συνεισφέρετε στην προσπάθεια όλων μας, για την καλύτερη ποιότητα σχολικής ζωής για τους μαθητές/τριες μας.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης πράξης σας.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Ψύρη Μαρία