Οδηγίες για τη παραλαβή του ειδικού σήματος μείωσης τιμών στην Κω

Οδηγίες για τη παραλαβή του ειδικού σήματος μείωσης τιμών στην Κω

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω ενημερώνει τους συναδέλφους επαγγελματίες της Εστίασης και των συναφών επαγγελμάτων που επιθυμούν τη παραλαβή του ειδικού σήματος μείωσης τιμών ότι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου στο παράρτημα Κω του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Σημαίες) καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από 12:00μμ έως 14:00μμ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2242030448
"Για την παραλαβή του ειδικού σήματος οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν:
•Παλαιό τιμοκατάλογο που θα φέρει την σφραγίδα της επιχείρησης.
•Νέο τιμοκατάλογο με το νέο καθεστώς ΦΠΑ και μειωμένες τις τιμές στα ¾ των ειδών κατά τουλάχιστον 5% όπως αναφέρεται παραπάνω (πχ αν ο κατάλογος έχει 20 είδη η μείωση πρέπει να περάσει στα 15 είδη) σε 2 στήλες, μια με τις τιμές με ΦΠΑ 16% και μια με τις τιμές με ΦΠΑ 9%, που θα φέρει την σφραγίδα της επιχείρησης.
•Την σφραγίδα της επιχείρησης.
•Υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του φορέα και της επιχείρησης ότι αποδέχεται τους όρους χορήγησης του Ειδικού Σήματος. Επί της υπογραφής τίθεται η σφραγίδα της επιχείρησης.
Η προσπάθεια αυτή θα έχει ανταποδοτικά οφέλη για τις επιχειρήσεις, όπως προτεραιότητα σε σειρά αναπτυξιακών προγραμμάτων ενίσχυσης, επικοινωνιακή υποστήριξη με ονομαστική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης κλπ για όσο διάστημα διαρκεί η συμφωνία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πασχάλης Βρακίδης

ADVERTORIALS