Έκλεισαν τα Sprider στην Κω!Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Κω

Έκλεισαν τα Sprider στην Κω!Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Κω

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

&ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ 21 ΚΩΣ 85300

ΤΗΛ 6975822477-6983301604-6972224097 2ος όροφος

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων κ εμποροϋπαλλήλων Κω σας καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου που βιώνουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο ,τα πιο αντιλαϊκά κ αντεργατικά μέτρα , στους χώρους δουλειάς ,όπως εκ περιτροπής εργασία ,εξευτελιστικούς μισθούς κ μεροκάματα ,δουλειά χωρίς ωράριο –απλήρωτη αλλά και μαύρη εργασία , να συσπειρωθούν γύρο απ' το σωματείο . Γιατί η εμπειρία δείχνει πως ο καθένας μόνος του δεν κατάφερε ποτέ τίποτα .

Πρόσφατο παράδειγμα είχαμε στην επιχείρηση SPRIDER STORES μια απ' τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ένδυσης στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια ,αποφάσισε να κλείσει τα καταστήματα το πρώτο στη Ρόδο και το δεύτερο στην Κω .Στη Ρόδο οι εργαζόμενοι μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικούν τα δικαιώματα τους .Στην Κω όμως το στημένο εργοδοτικό σωματείο βοήθησε τον εργοδότη να κλείσει το κατάστημα χωρίς αντιδράσεις. Υπέγραψε μειώσεις μισθών προσπαθώντας να περάσει τη λογική του μικρότερου κακού "πουλώντας" προκλητικά τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.

Πρέπει λοιπόν συνάδελφοι να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας ,καταλαβαίνουμε πως όσο δεν αντιστεκόμαστε ,όσο δε βάζουμε φρένο τόσο οι εργοδότες γίνονται άπληστοι .Το σωματείο μας θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους του SPRIDER αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου .Καλούμε όλους τους συνάδελφους να μην δεχθούν καμία μείωση στο μισθό , να μη δεχθούν κανένα εκβιασμό .

ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ

Εκ της διοίκησης

ADVERTORIALS