Η σημερινή εκδήλωση ενημέρωσης της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κω για την αύξηση Κεφαλαίου.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η σημερινή εκδήλωση ενημέρωσης της Τράπεζας Δωδεκανήσου στην Κω για την αύξηση Κεφαλαίου.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 7-10-2013 η Αύξηση Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9/10  Συνέντευξη Τύπου στο ΕΒΕΔ με την παρουσία των τοπικών Αρχώννκαι των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Επιμελητήριο  πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της Αύξησης Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην Αρ 659/3.10.2013 συνεδρίαση της.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας κος Γ. Φρονας και ο Γ. Διευθυντής κος Α. Μαγγαφας κάλεσαν όλους τους Δωδεκανησίους να συμμετάσχουν στην αύξηση και τόνισαν την σπουδαιότητα της ύπαρξης μιας δικής μας τοπικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, ενώ ο κος Π. Γιωργάκης Οικονομικός Σύμβουλος της Τράπεζας, παρουσίασε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της Αύξησης Κεφαλαίου.

Η αύξηση χωρίζεται χρονολογικά σε δύο περιόδους.

Από 07-10-2013 έως 18-10-2013 θα ασκήσουν τα προτιμησιακά τους δικαιώματα οι συνεταίροι που έχουν αγοράσει και εξοφλήσει πλήρως τις συνεταιριστικές τους μερίδες μέχρι και την 30 Σεπτεμβρίου 2013

Από,19-10-2013 έως 31-10 -2013 όσα δικαιώματα δεν έχουν ασκηθεί θα παραγραφούν και οι μερίδες που αντιστοιχούν σε αυτά θα διατεθούν με σειρά χρονικής προτεραιότητας σε παλαιούς και νέους συνεταίρους που επιθυμούν να αγοράσουν συνεταιριστικές μερίδες
Οι νέες μερίδες θα διατίθενται στην τιμή των 18,50€ σε όλη την διάρκεια της αύξησης του συνεταιριστικού κεφαλαίου. Από την επόμενη της λήξης της αύξησης ή της τυχόν παράτασης αυτής και μέχρι την 31/12/2013, η τιμή διάθεσης της μερίδας θα παραμείνει στα 27,50 €.

Η αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου, για τους παλαιούς συνεταίρους (που έχουν αγοράσει και εξοφλήσει πλήρως τις συνεταιριστικές τους μερίδες μέχρι και την 30 Σεπτεμβρίου 2013.) θα γίνει με προτιμησιακό δικαίωμα 3 νέων μερίδων για 4 παλαιές που κατέχει ο συνεταίρος, μετά το spliot /διαίρεση της μερίδας.
Οι εγγραφές θα γίνονται σε όλα τα Καταστήματα της Τράπεζας.

Όλοι οι συνεταίροι της Τράπεζας θα παραλάβουν εντός των προσεχών ημερών ονομαστική επιστολή με το ενημερωτικό υλικό της Αύξησης Κεφαλαίου και με τα σχετικά έγραφα για την άσκηση ή την μεταβίβαση των προτιμησιακών τους δικαιωμάτων.

ADVERTORIALS