Η Τράπεζα Δωδεκανήσου θα καταθέσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εν λόγω απόφασης.

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου θα καταθέσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εν λόγω απόφασης.

Γ. ΦΡΟΝΑΣ

''Η Τράπεζα θα καταθέσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εν λόγω απόφασης και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες υποστήριξης της θέσης της, των συνεταίρων της και του προσωπικού της. Όμως, το πλήγμα για την Δωδεκανησιακή επιχειρηματικότητα είναι μεγάλο. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον καθένα μας χωρίς μικρότητες.
Ότι χτίσαμε επί δεκαοχτώ χρόνια με κόπο εκατοντάδων ατόμων γκρεμίσθηκε απροκάλυπτα και αναίτια διότι το έργο και η πολυετής προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου δεν κρίνεται μόνο με τεχνικά νούμερα και αναφορές. Κρίνεται κυρίως στην αγορά και εκεί το έργο της δεν αποτιμήθηκε ποτέ.
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου ιδρύθηκε πριν από 18 χρόνια από το Επιμελητήριο και όλους τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, στήθηκε αναπτύχθηκε και οργανώθηκε υποδειγματικά, πίστη στην Φιλοσοφία της να στηρίζει την τοπική μας οικονομία και τις επιχειρήσεις των νησιών μας σε όλη την Δωδεκάνησο. Οι άνθρωποι που την υπηρέτησαν στα Διοικητικά της όργανα το έκαναν αμισθί. Στελεχώθηκε από 140 εργαζομένους, νέους κυρίως, όλους Δωδεκανησίους με εξαιρετικές σπουδές στην πλειοψηφία τους.
Η τράπεζα δεν είχε ούτε bonus, ούτε υψηλόμισθους, ούτε χρυσοφόρα συμβόλαια, ούτε δάνεια σε ημέτερους, ούτε έκανε πολιτική, ούτε είχε πελατειακό σύστημα. Έκανε έντιμα και σταθερά τη δουλειά της, διευκολύνοντας τις μικρομεσαίες Δωδεκανησιακές Επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Κατά καιρούς υπήρχαν διαφωνίες, διαφορετικές απόψεις, λάθη εργασίας. Ποτέ όμως δεν παρέκλινε από το στόχο της και αυτό φάνηκε από την απήχηση που είχε στην αγορά. Η Τράπεζα εμπορεύεται χρήμα και εμπιστοσύνη και αυτή τη δουλειά επί 18 χρόνια την διεκπεραίωνε άψογα. Μέχρι που το Κράτος και οι Νομισματικές Αρχές αποφάσισαν ότι πρέπει να την κλείσουν για κατά την άποψη τους έλλειψη ποσού 4 – 5 εκατ. Ευρώ.''

ADVERTORIALS