Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κω από το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον σύλλογο λογιστών Κω

Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κω από το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον σύλλογο λογιστών Κω

seminario 

Εργασιακό σεμινάριο  θα διοργανώσει το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο σύλλογος λογιστών Κω θα συνδιοργανώσουν σε συνεργασία με την εταιρεία Business Software.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κω το επόμενοΣάββατο (4 Ιουνίου) στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην Κω (Σημαίες) και ώρα 10:00 με θέμα: «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ» Νόμοι 3846-3863-3899/2010».

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πάντζος Ευάγγελος (Διευθυντής Επιθεώρησης εργασίας) ο οποίος θα αναφερθεί διεξοδικά στις επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις τονίζοντας κυρίως τις αλλαγές που έχουν προκύψει από τους νόμους 3846,3863,3899/2010.

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δοθούν σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης,ενώ το  κόστος του σεμιναρίου είναι 40€.

Λόγω της πολυπληθούς προσέλευσης παρακαλούνται όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν (ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Ο.Ε.Ε. ή λογιστές) να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα κατεβάσουν από το site του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.12oee.gr ή να απευθυνθούν στο σύλλογο Λογιστών στην Κω.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2241066660.

ADVERTORIALS