Επιτυχημένη η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στην Κω

Επιτυχημένη η πρώτη  «Λευκή Νύχτα» στην Κω

Σε γιορτή εξελίχθηκε η αποψινή διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» στην Kω , μία πρωτοβουλία  του Εμπορικού -Επιχειρηματικού κόσμου του νησιού και του Δήμου Κω, που βρήκε ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο ,με κατοίκους της Κω από όλο το νησί, που κατέβηκαν στο κέντρο , είτε για να κάνουν τα ψώνια τους ,είτε για να απολαύσουν τη βόλτα τους υπό τους ήχους της μουσικής.

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά της Κω λειτούργησε έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 50% , με μουσική και χορό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε κάθε πόρτα καταστήματος που συμμετείχε στη διοργάνωση, κέρασμα για όλους.

   Συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στην επτυχία της διοργάνωσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κω, οι 68 καταστηματάρχες που συμμετείχαν συνεισέφεραν οικονομικά για τα έξοδα της διοργάνωσης( το ποσό που δε χρησιμοποιήθηκε  θα διατεθεί στο σύλλογο  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ) ο Δήμος της Κω ο οποίος διέθεσε δωρεάν λεωφορεία για δρομολόγια από και προς το κέντρο της πόλης μέχρι αργά το βράδυ,ξενοδόχοι και επαγγελματίες του νησιού,  οι οποίοι προσέφεραν τα  εδέσματα και τα ποτά που κεράστηκαν.

 Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός στην Κω  η «Λευκή Νύχτα» και να διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.   

ADVERTORIALS