Η εταιρεία « 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», προσωρινός μειοδότης, για την ανάπλαση της πλατείας 7ης Μαρτίου

Η εταιρεία « 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», προσωρινός μειοδότης, για την ανάπλαση της πλατείας 7ης Μαρτίου

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης ήταν η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής(χαμηλότερη τιμή).

Για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας 7ης Μαρτίου πόλης Κω Α.Μ.13/2017» κατατέθηκαν έξι(6) προσφορές ενδιαφερόμενων εργοληπτικών εταιρειών, όπου μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής η επιτροπή διαπίστωσε ότι ήταν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τις εταιρείες:

1) 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ,

2) VAST MAKE IKE,

3)Κ/Ξ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ-ΓΚΟΧΑΡΙ ΝΤΑΝΦΑΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ,

4) ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ ΜΙΧ. ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΟΔ.ΟΕ,

5) Κ/Ξ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,

6) Κ/Ξ ΚΟΡΚΙΔΑΣ Γ. ΑΝΔΡΕΑΣ –ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, 

Η επιτροπή εισηγήθηκε για προσωρινό μειοδότη του έργου την εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», με μέση προσφερόμενη έκπτωση 50,39% και συνολική δαπάνη 143.858,43€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%).

Μετά από ομόφωνη απόφαση {Υπέρ της πρότασης ψήφισαν η Πρόεδρος κα Παπαχρήστου-Ψύρη Ευτέρπη και πέντε(5) μέλη: 1) Γρηγοριάδου - Παντελίκιζη Βασιλεία, 2) Κιάρης Μηνάς, 3) Ζερβός Εμμανουήλ, 4) Μουζουράκης Θεόφιλος, 5) Σιφάκης Ηλίας}, αποφασίστηκε η ανάδειξη της εταιρείας « 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», ως προσωρινό μειοδότη, για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας 7ης Μαρτίου πόλης Κω Α.Μ.13/2017», με μέση προσφερόμενη έκπτωση 50,39% και συνολική δαπάνη 143.858,43€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%).

ADVERTORIALS