Φορολογικό σεμινάριο στην Κω το Σάββατο 5 Νοεμβρίου

Φορολογικό σεμινάριο στην Κω το Σάββατο 5 Νοεμβρίου

seminario

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ. ΑΕ) διοργανώνουν σεμινάριο στην Κω με θέμα: «ΦΠΑ, Φορολογία Εισοδήματος & Διασυνοριακές Συναλλαγές Επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα του νεοσύστατου παραρτήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με έδρα την Κω (Ελ.Βενιζέλου & Μετσόβου – 1ος όροφος-Κως).

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν όλα τα μέλη και λογιστές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους για το έτος 2011. Είσοδος Δωρεάν

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Καλαμαράς Νικόλαος (Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός - Καθηγητής ΤΕΙ).

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2241066660 ή στη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.12oee.gr ή www.oe-e.gr)

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη διεύθυνση Γ.Σεφέρη 80-85100 Ρόδος ή με φαξ στο 2241060197.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Τ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ Σ. Μιχαήλ Κυριάκος Α. Αλεβίζος

ADVERTORIALS