Το Εργατικό Κέντρο τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξανακαταθέσει τους πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής

Το Εργατικό Κέντρο τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξανακαταθέσει τους πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής

dei 571_355

Το Εργατικό Κέντρο εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους,συνταξιούχους της περιοχής Υγεία & Καλή Αγωνιστική Χρονιά .

Το 2012 οι εργαζόμενοι και τα πλατιά λαϊκά στρώματα πρέπει να αποφασίσουν να αντισταθούν,να οργανωθούν, να ανασυνταχθούν και να διεκδικήσουν δικαιώματα.

Διαφορετικά κεφάλαιο-Ε.Ε-κυβέρνηση μέσα από εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα αποφασίζουν τη νέα φοροληστεία εις βάρος μας για να στηρίξουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων.

Τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και αφορούν στο σύνολο των δικαιωμάτων και κατακτήσεων με τα χαράτσια που επιβλήθηκαν και τα νέα που θα επιβάλλουν, την αύξηση των τιμολογίων σε ΔΕΗ , ΦΠΑ μας οδηγούν σε εξαθλίωση.

Είναι μονόδρομος για όλους μας η συμμετοχή, η συμπόρευση με το ταξικό κίνημα ,η δημιουργία κάστρων αντίστασης όπως η «Χαλυβουργία» που συμπληρώνει 72 μέρες απεργίας ,παντού σε κάθε χώρο δουλειάς.

Είναι μονόδρομος για μας το χτίσιμο της κοινωνικής συμμαχίας με τους αυτοαπασχολούμενους,τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες τους νέους.

Η δεύτερη δόση για το χαράτσι της ΔΕΗ έχει ήδη φτάσει στα λαϊκά νοικοκυριά

Το Εργατικό Κέντρο τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξανακαταθέσει τους πληρωμένους λογαριασμούς με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής των άδικων και παράνομων χαρατσιών που επέβαλε η κυβέρνηση.

Καλούμε όλους όσους έχουν πληρώσει μέσω ΑΤΜ να συμπληρώσουν τις δηλώσεις και οργανωμένα και μαζικά να απαιτήσουμε

Την πλήρη κατάργηση όλων των χαρατσιών, την προστασία των ανέργων, των οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.

Να φορολογηθεί τώρα το μεγάλο κεφάλαιο με 45%.

Να μην κόψουν το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια.

Να δεχτούν οι υπηρεσίες της ΔΕΗ τα αποδεικτικά πληρωμών των λογαριασμών του ρεύματος χωρίς το χαράτσι.

Να μην περάσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές.

Κάτω η συγκυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ.

ADVERTORIALS