Αυτοί είναι οι στόχοι του Δήμου Κω για την ανάπτυξη & την αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας

Αυτοί είναι οι στόχοι του Δήμου Κω για την ανάπτυξη & την αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας

IMG 0055

Tους στόχους του Δήμου Κω για την ανάπτυξη και την αναθέρμανση της οικονομίας με την συμμετοχή των επιχειρηματιών του νησιού ανέφερε χθες στην συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κω Κώστας Καϊσερλης:

Οι στόχοι είναι οι παρακάτω

• Για την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων σε καινοτόμες δραστηριότητες και την αντιμετώπιση της ανεργίαςο Δήμος Κω επιλέγει την προώθηση και στήριξη της δημιουργίας και λειτουργίας Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων,έτσι ώστε να δημιουργηθούν πάνω από 300 νέες θέσεις εργασίας σε καινοτόμες επιχειρήσεις.

• Για την αναθέρμανση της οικονομίας ο Δήμος αξιοποιεί τους πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δήμου σε έργα και υπηρεσίες ανάπτυξης με κοινοπραξίες των οικογενειακών επιχειρήσεων και των ομάδων παραγωγών. Υπολογίζεται ότι θα διατεθούν την προσεχή τριετία πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ.

• Για την κοινωνική συνοχή ο Δήμος Κω ισχυροποιεί την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας και δημιουργεί το γραφείο απασχόλησης με δράσεις ενίσχυσης των οικογενειακών επιχειρήσεων και των οικονομικά αδύνατων οικογενειών.

ADVERTORIALS