Φορολογικό σεμινάριο στην Κω τη Δευτέρα 26 Μαρτίου

Φορολογικό σεμινάριο στην Κω τη Δευτέρα 26 Μαρτίου

forologiko-seminario

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ανακοινώνει τη διεξαγωγή φορολογικού σεμιναρίου, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Alexandra στην Κω.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κορομηλάς Γεώργιος (Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός, ειδικός σε θέματα φορολογίας εισοδήματος και φορολογικών ελέγχων).

Η είσοδος θα είναι δωρεάν σε όλα τα μέλη και λογιστές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφερόμενοι Οικονομολόγοι και λογιστές επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και θέλουν εκ των προτέρων να υποβάλουν στον κ. Κορομηλά ερωτήσεις-απορίες που άπτονται φορολογικών θεμάτων, παρακαλούνται το συντομότερο δυνατό και μέχρι την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 να τις υποβάλλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στη συνέχεια θα τις κοινοποιήσουμε στον εισηγητή ο οποίος θα τις ομαδοποιήσει και θα τις σελιδοποιήσει έτσι ώστε να τις μοιράσει κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στο τηλέφωνο 2241066660.

ADVERTORIALS