Διαβούλευση για τη Νέα Δράση Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Διαβούλευση για τη Νέα Δράση Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ συμμετέχουν στη διαβούλευση για τη νέα δράση ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, που θα προκηρύξει το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στα πλαίσια της διαβούλευσης στελέχη της ΔΕΤΑΠ παρευρέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 στο ξενοδοχείο CARAVEL στην Αθήνα. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και υπέβαλαν τα σχόλια και τις προτάσεις τους εκπρόσωποι των Περιφερειών, των Επιμελητηρίων και άλλων φορέων από όλη την Ελλάδα.

Η νέα δράση ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων προτείνεται να κινηθεί στους άξονες της παραγωγής, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας και να απευθύνεται σε επιχειρήσεις του Τουρισμού, της Μεταποίησης και του Τριτογενή Τομέα.

Πρόταση του Υπουργείου είναι η συνεργασία των Περιφερειών όλης της χώρας με τα Επιμελητήρια και άλλους φορείς, προκειμένου να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 15 Μαρτίου 2012.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ θα διαμορφώσουν και θα υποβάλουν έγκαιρα τις προτάσεις τους για τη συγκεκριμένη δράση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος ΕΒΕΔ

Γιαλλίζης Στέργιος

ADVERTORIALS