Προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξη για Μικρομεσαίες & Πολύ Μικρές επιχειρήσεις.

Προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξη για Μικρομεσαίες & Πολύ Μικρές επιχειρήσεις.

Το ΕΒΕΔ θέλοντας να υποστηρίξει και να ενισχύσει τη δράση του Ινστιτούτου Εμπορείου και Υπηρεσιών, «Υπηρεσία Υποστήριξης για τις Μ.Μ. εμπορικές επιχειρήσεις» που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013, ενημερώνει και καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του όπως δηλώσουν συμμετοχή και μετάσχουν εντελώς δωρεάν σε προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξη που απευθύνονται σε Μικρομεσαίες και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις.

Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί μια δομή παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης μέσω εξειδικευμένων συμβούλων, στοχευμένη στις ανάγκες των μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα αφορούν αρχικά την διάγνωση των αναγκών και στην συνέχεια την παροχή συμβουλευτικής υπηρεσίας με βάση το πρόβλημα της εκάστοτε επιχείρησης.

Τα θεματικά πεδία στα οποία εκτείνεται η συμβουλευτική υποστήριξη έχουν καθοριστεί μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την διερεύνηση και την ανάδειξη των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε τον κ. Ραμπαούνη Ηλία στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Γραφείο Τύπου Τοπικού Παραρτήματος Κω

ADVERTORIALS