Φαγοπότι στη Ρόδο και στην Κω με χρήματα του ΟΑΕΔ και μαϊμού επιδόματα!

Φαγοπότι στη Ρόδο και στην Κω με χρήματα του ΟΑΕΔ και μαϊμού επιδόματα!

Πλοκάμια στον ΟΑΕΔ έχουν απλώσει οι επιτήδειο που με πλαστά δικαιολογητικά έπαιρναν παρανόμως επιδόματα ανεργίας και μια σειρά άλλων παροχών. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά για το πλιάτσικο που τα προηγούμενα χρόνια επιχείρησαν να κάνουν στον Οργανισμό ιδιώτες αλλά και ορισμένοι υπάλληλοι.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχουν ήδη πάρει 23 υποθέσεις που έχουν κοστίσει στον ΟΑΕΔ πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αρκεί να αναφερθεί πως μόνο από μία υπόθεση στην οποία εμπλεκόταν υπάλληλος του Οργανισμού η ζημιά είναι 1,4 εκατομμύρια.

Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής» δύο υποθέσεις πλαστογραφίας στον ΟΑΕΔ έφτασαν τον Σεπτέμβριο στο Εφετείο. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως και στις δύο περιπτώσεις καταδικάστηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Κομπίνες σε όλη τη χώρα

Παράλληλα 21 πειθαρχικές υποθέσεις έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Οι 13 υποθέσεις αφορούν στην Αττική και οι υπόλοιπες εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Ρόδο, την Κω, στο Ηράκλειο και τη Ζάκυνθο (αποδεικνύοντας πως η δράση των επιτηδείων δεν έχει... τοπικούς περιορισμούς).

rodosalarm.gr

ADVERTORIALS