Μπράβο Νίκο! Κυρίτση αν δεν έχεις προσκυνήσει και εσύ υπέγραψε τώρα!

Μπράβο Νίκο! Κυρίτση αν δεν έχεις προσκυνήσει και εσύ υπέγραψε τώρα!

Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεισφέρω με τρόπο ουσιαστικό στην πρωτοβουλία δημοκρατίας που ανέλαβε η Συμπαράταξη Ελπίδας. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να δηλώσω αλληλέγγυος στην πρωτοβουλία αυτή. Την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις!

Την ώρα που δεκάδες δημοτικά συμβούλια έχουν εκδώσει ΟΜΟΦΩΝΑ ψηφίσματα καταδίκης αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος και των πρακτικών του στη Κω σφυρίζουμε αδιάφορα. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

Το μήνυμα μας, ως κοινωνία, που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Να αποτυπωθεί στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ούτε μια σπιθαμή δημοτικού κοινόχρηστου χώρου δεν πρέπει να παραχωρηθεί για εκδηλώσεις, μίσους, ξενοφοβίας, ομοφοβίας, μη ανοχής στο διαφορετικό!

Θα χρειαστούν όμως οι υπογραφές. Καίσερλης και Δρόσος έχουν, από ότι φαίνεται, με άλλα να ασχοληθούν.

Κυρίτση, αν δεν έχεις προσκυνήσει και εσύ, υπέγραψε τώρα! Και εσύ και οι σύμβουλοι σου.

Η πρωτοβουλία της Συμπαράταξης Ελπίδας, φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους. Μπράβο!

ΥΓ. Μου προκαλεί θλίψη ότι στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας στον οποίο τοποθετούμαι υπάρχουν πρόσωπα που υιοθετούν την ανιστόρητη θεωρία των άκρων. Που επιχειρούν να εξισώσουν την ρατσιστική βία που οδηγεί στην κοινωνία του τρόμου με τους λαϊκούς αγώνες ( που αν και σε αρκετές περιπτώσεις υποστηρίζει ακραία αιτήματα) οδηγούν σε μια δικαιότερη κοινωνία.
Σύντροφοι, μου φαίνεται ότι τον χάσαμε το μπούσουλα. Μπορεί και να φταίνε οι κακές πολιτικές παρέες που κάνουμε τελευταία. Να το ξανασκεφτούμε!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΣ

ADVERTORIALS