Θ. Νικηταράς: Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να αναταχθεί η κατάσταση σε ότι αφορά τις υποδομές σε όλο το νησί

Θ. Νικηταράς: Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να αναταχθεί η κατάσταση σε ότι αφορά τις υποδομές σε όλο το νησί

Για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στις οδούς Μανδηλαρά και Ναυαρίνου στην πόλη της Κω, μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, οι οποίοι μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, βρέθηκαν στο σημείο.

Ο Δήμαρχος Κω μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ δήλωσε ότι το συγκεκριμένο σημείο που γίνονται οι εργασίες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, τονίζοντας πως έγινε παρέμβαση σε δύο στάδια, το πρώτο είχε να κάνει με την εφαρμογή του τοπικού ρυμοτομικού και το δεύτερο με την αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Ο κ. Νικηταράς συνέχισε λέγοντας ότι ο Δήμος καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να αναταχθεί η κατάσταση σε ότι αφορά τις υποδομές σε όλο το νησί, δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή δίνει μια μάχη με πολύ πείσμα απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν, είτε αυτό έχει να κάνει με τους εργολάβους είτε με τις ανατιμήσεις.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρυσόπουλος δήλωσε ότι δίνεται έμφαση σε έργα που έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί, ενώ για την ασφαλτόστρωση στις οδούς Μανδηλαρά και Ναυαρίνου τόνισε ότι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω ζημιάς ενός μηχανήματος, που προέκυψε κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Μετά το πέρας της ασφαλτόστρωσης επί των οδών Μανδηλαρά και Ναυαρίνου, ο κ. Χρυσόπουλος τόνισε ότι οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Κω και στα γήπεδά του, στη συνέχεια στο Πλατάνι, στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας καθώς και στο Λινοπότι.

ADVERTORIALS