Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 7 Ιουνίου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Παρασκευή 7 Ιουνίου - Δείτε τα θέματα

             Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                                              

       Σας προσκαλούμε στην 4η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Κω την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια ΖΩΣΗΣ τηρούμενων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή για την διεκπεραίωση στην Τράπεζα της Ελλάδος των θεμάτων της πράξης «Κατασκευή έργων διαχείρισης λυμάτων οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου νήσου Κω Β΄ φάση (2017ΕΠ26710001)».
  2. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή για την διεκπεραίωση στην Τράπεζα της Ελλάδος των θεμάτων της πράξης « Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στην Καρδάμαινα Κω».
  3. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή για την ταμειακή διαχείριση του προγράμματος χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΚ για την πράξη «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας στην Δημοτική Ενότητα Δικαίου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω».
  4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Παροχή υπηρεσίας τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω».
  5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια χημικού υλικού για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω» Τμήμα Ι (διαδικασία απευθείας ανάθεσης).
  6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την «Προμήθεια χημικού υλικού για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω» (ΤΜΗΜΑ ΙΙ, διαδικασία ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού)
  7. Εισήγηση για την «Προμήθεια χημικού υλικού για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Δήμου Κω» με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, ΟΜΑΔΑ Α (ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ)
  8. Αναμόρφωση κωδικών του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2024.
  9. Έγκριση της υπ΄αριθ. 6/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την  «Προμήθεια υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων - υποβρύχιων ηλεκτροκινητήρων – αντλιών ακαθάρτων».
  10. Έγκριση της υπ΄αριθ. 7/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου»
  11. Έγκριση της υπ΄αριθ. 8/2024 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια καυσίμων»
  12. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή υδραγωγείου για την τροφοδοσία της δεξαμενής ‘Μαύρικες’ της Δ.Ε Ηρακλειδών από γεωτρήσεις της Δ.Ε Δικαίου».
  13. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων οδού   Μ. Αλεξάνδρου».
  14. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της αρ. 2197/19-05-2023 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου»
  15. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της αρ. 1386/29-03-2024 σύμβασης με τίτλο «Εξοπλισμός νέων γραφείων τεχνικής υπηρεσίας ΔΕΥΑ Δήμου Κω», ΟΜΑΔΑ Α: Κατασκευή και τοποθέτηση βιβλιοθηκών και ερμαριών»
  16. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της αρ. 1399/29-03-2024 σύμβασης με τίτλο «Εξοπλισμός νέων γραφείων τεχνικής υπηρεσίας ΔΕΥΑ Δήμου Κω», ΟΜΑΔΑ Β: Έπιπλα γραφείων.
  17. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της αρ. 1388/29-03-2024 σύμβασης με τίτλο «Εξοπλισμός νέων γραφείων τεχνικής υπηρεσίας ΔΕΥΑ Δήμου Κω», ΟΜΑΔΑ Γ: Αυτοκόλλητη μεμβράνη κάλυψης υαλοπινάκων.
  18. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της αρ. 1389/29-03-2024 σύμβασης με τίτλο «Εξοπλισμός νέων γραφείων τεχνικής υπηρεσίας ΔΕΥΑ Δήμου Κω», ΟΜΑΔΑ Δ: Περσίδες σκίασης εσωτερικού χώρου.
  19. Έγκριση παράτασης διάρκειας της σύμβασης με αριθ. πρωτ. 1109/11-03-2024 για τον «Τακτικό Διαχειριστικό Έλεγχο της Δ.Ε.Υ.Α ΔΗΜΟΥ ΚΩ από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές φορολογικών ετών 2022 και 2023»
  20. Έγκριση παράτασης διάρκειας της σύμβασης με αριθ. πρωτ. 3066/30-06-2022 σύμβασης για την «Μεταφορά αλληλογραφίας και δεμάτων της ΔΕΥΑ Δήμου Κω»
  21. Έγκριση 2ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής στην Καρδάμαινα»
  22. Έγκριση τροποποίησης σύμβασης με αρ. πρωτ. 4602/29-09-2023 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΜΑΔΑ Α: ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ»
  23. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Αποκατάσταση βλάβης στον πίνακα Πάχυνσης – Αφυδάτωσης της ΕΕΛ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ»
  24. Ψήφιση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.
  25. Έγκριση δέσμευσης ποσού για την «Προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης ατομικής προστασίας προσωπικού της ΔΕΥΑ Δήμου Κω για το έτος 2024»
  26. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής για την «Επέκταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης καταναλώσεων, κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας και ποιότητας σε δίκτυα ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω»
  27. Έγκριση απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης του υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Δήμου Κω Χατζησεβαστού Ευαγγέλου.
  28. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ Δήμου Κω στα Χανιά για τη συμμετοχή τους στην Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και στην 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

 

 

 

     Εσωτ. Διανομή:     Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

               Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

               Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ    

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ    

                                                                      

                                                                                   ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

ADVERTORIALS