ΣΥΡΙΖΑ - ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ: Συντασσόμαστε με την ανάλυση και τις προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Κω

ΣΥΡΙΖΑ - ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ: Συντασσόμαστε με την ανάλυση και τις προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ


Και όμως αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο Υπουργός Υγείας δεν έχουν δεξιά όρια.

Τα ξεπέρασαν και βρίσκονται πλέον στο πεδίο της ακροδεξιάς συχνότητας.

Αλήθεια τι άλλο μπορεί να είναι η επικείμενη επίταξη ιδιωτών γιατρών για τη δήθεν κάλυψη των ιατρικών κενών στα δημόσια νοσοκομεία;

Συμβαίνει κι αυτό, αφού και στην Κω δρομολογείται μια τέτοια εκδοχή.

Σε διαδικτυακή συνάντηση παρόντος και του Δημάρχου Κω αυτό ακριβώς υποστήριξε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης. Ναι καλά διαβάζετε. Αυτός ο Υπουργός που αποκαλεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές κάφρους και ασήμαντα ανθρωπάκια.

Ευτυχώς όμως οι γιατροί της τοπικής κοινωνίας της Κω βάζουν τα πράγματα στη θέση τους με δελτίο τύπου, που δημοσιοποίησε ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος.

Εδώ το δελτίο τύπου:

https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/30980-i-s-ko-i-stelexosi-tou-nosokomeiou-einai-apokleistiki-efthyni-tis-politeias?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3uiJzr9emk4wwLpRzy6GMzwgv0RmDx7puOVl9g0_sa_Mj0DvB1hW0PPUM_aem_m2e5sQ2z4ecGLPrEkxXCZQ

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συντασσόμαστε με την ανάλυση και τις προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες αλλά και τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, για να μην εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η αντιδημοκρατική και αναποτελεσματική πολιτική πρακτική της κυβέρνησης και του υπουργού της.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου η υγεία αποτελεί προτεραιότητα καθώς επίσης και η βελτίωση των δομών υγείας του δημοσίου στα νησιά μας και στη χώρα μας. Αυτό είναι πασιφανές, αφού ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κόμματός μας επισκέφτηκε δύο φορές το Νοσοκομείο της Κω και δήλωσε με καθαρό τρόπο τις προτάσεις μας για την επίλυση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων του Νοσοκομείου της Κω.

Καλούμε την τοπική κοινωνία της Κω να μην επιτρέψει να εφαρμοστεί αυτό το αντιδημοκρατικό και αναποτελεσματικό μέτρο της κυβέρνησης και του υπουργού της.

Για το Γραφείο Τύπου

Ο Συντονιστής

Δημήτριος Χασαπλαδάκης

ADVERTORIALS